Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΛΙΓΟ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....!!

Ας γευτούμε ακόμα λίγο καλοκαιράκι .. και λίγο πριν μας αποχαιρετίσει..ας απολαύσουμε  το μπανάκι μας με το πλεχτό μαγιό της γιαγιά μας..!!
Αν ήταν εδώ το μοντέλο μας..έτσι θα έλεγε..χα..χα.. πιο χαζογιαγιά δεν γίνεται..ε; το καταλάβατε ...!!!
 Όλες οι γιαγιάδες της γειτονιάς μας θα με καταλάβουν και αυτήν την φορά..!! :)
Γιατί με αυτά και με εκείνα...θα μου πείτε ποια; ..εεε  όλο και κάτι βρίσκεται να κάνω...την μια συμπόσιο.. την άλλη  σεμινάρια.. (εεε φεύγει  βρε αγάπες μου ο καιρός τι έμενα θα περιμένει νομίζετε;)  κόντεψε να φύγει το καλοκαίρι για να πλέξω του παιδιού..Αυγουστιάτικα ένα μαγιό..!!


...ευτυχώς που υπάρχουν και άλλα καλοκαιράκια   να έρθουν!!
Λίγα λόγια αυτήν την φορά είπα να μην σας ζαλίσω.. έχουμε μπροστά μας τις τελευταίες του καλοκαιριού ... ας τις απολαύσουμε ...!!!
Θα τα ξαναπούμε σύντομα ..ελπίζω..!!
Να είστε  όλοι καλά.. και να προσέχετε τον εαυτό σας..
Ας έχουμε  θετική  σκέψη.. μαζί ένα χαμόγελο να την συνοδεύει  και...  όλα θα πάνε καλά .. !!
Σας ευχαριστώ πολύ  που περνάτε και τα λέμε..!!!

44 σχόλια:

  1. Μα τι καλά πρώτη πρώτη στα σχόλια! :D
    Από εκεί που άφησα τελευταία (πριν δυο λεπτά) σχόλιο στη προηγούμενη ανάρτηση! χιχιχι! ;)
    Το τοπάκι πανέμορφο και πολύ της μόδας, καλοφόρετο μέχρι να τελειώσει το καλοκαιράκι!

    ΑΦιλάκιααααααααααααααααα! :k :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλεναδα πρωτη ε;. κερδιζεις εκτος απο την αγαπη μου και ένα παραπανω φιλακι στο τέλος φιλεναδα....χα..χα..
      ευτυχως που μου το είπες για το αλλο σχόλιο γιατί μπορεί και να μην το εβλεπα.. οποτε πηγα εγκαιρως για την απαντηση..
      Εμ κόντεψε να φυγει το καλοκιαρακι για να το πλεξω της μικρής μας..χαιρομαι που σου άρεσε..μαγισσουλα μου .. παρε τωρα δύο φιλακια που σου υπσχεθηκα...:k :k με την αγαπη μου <3

      Διαγραφή
  2. yπεροχο!!!χρυσοχερα...γιαγια!!!!καλοφορετο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ιριδα μου σε ευχαριστώ παρα πολύ...να βλεπεις..και εσύ .. δεις τι ομορφιες θα κανεις....και την δικη μου την αγαπη σου στελνω με τα φιλια μου!!! :) <3

      Διαγραφή
  3. Απορώ αν είναι κάτι που ΔΕΝ έχεις πλέξει!!!
    καλοφόρετο!!
    Θα ευχηθούμε να κρατήσει περισσότερο το καλοκαιράκι φέτος!!!
    την αγάπη μου!!
    με τούτα και με κείνα...χαθήκαμε πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να πλεκω είναι η ξεκούραση μου αδέρφι..για τα αλλα χα..χα.. δεν είμαι και τόσο σιγουρη απλα προσπαθειες κανω ετσι για να περνα η ώρα μας.. χα..χα. πραγματι με τουτα και με κείνα.. θα ξανα βρεθούμε παλι σιγα να μην χαθουμε εμεις με τόσες συπτωσεις .. αγαπη μου.. και σημερα ηταν μια απο αυτες.. χα..χα.. να είστε όλοι καλα και εμεινε μια εβδομαδα.. ε;...σε ευχαριστω πολύ ξερεις εσύ.!!:D <3 φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  4. Ρούλα μου καλημέρα
    Πιο χρυσοχέρα από εσένα δεν υπάρχει!!!!
    Το καλοκαίρι καλά κρατεί...
    Εύχομαι να το χαρεί

    φιλάκια που σ' αγαπούν πολύ ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mακαρι να κρατήσει λιγο ακομα Λενιώ μου γιατί φετος δεν είδαμε καλο καλοκαιρακι.. απο τους καυσωνες μας πήγαινε στα μελτεμια..και αντε να πας για μπανιο χωρίς μπρατσακια..χα..χα..να είσαι καλα κορίτσι μου σε γλυκοφιλώ... :) <3

      Διαγραφή
  5. Ε μα κι εσύ Ρουλίτσα μου άφησες τελευταίο το παιδί!
    😂😂😂😂😂😂
    Ευτυχώς που ακόμα κρατάει το καλοκαίρι και θα το χαρεί.
    Καλοφόρετο, είναι καταπληκτικό !
    😘😘😘😘😘😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είδες βρε Ρενα μου; τοσες δουλειες κανω και να το αφησω στο τελος αυτό;.. εχει ακομα καλοκαιρακι και ας μπει ο Σεπτεμβρης.. παλια εδώ ο καλύτερος μηνα για μπανια ήταν αυτός.. τωρα δεν ξερω τι καιρό θα κανει ετσι που παει και αυτός ..!!!
      χαιρομαι που θα τα πουμε σύντομα.. να περνας ομορφα και καλή συνέχεια στην καθημερινοτητα μας.. φιλάκια στα κορίτσια σου.. και σε σε σένα..!!:D <3

      Διαγραφή
  6. Τέλειο !!!
    Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!
    Φιλάκιαααα
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Γιουλακι μου μου ετυχαν κατι εξτρα δουλίτσες και ο χρονος μου παλι λιγόστεψε..χι..χι.. θα τα πουμε καποια στιγμή.. ναι; να περνας ομορφα μικρή ... φιλακιαααα!!!:D <3

      Διαγραφή
  7. Α βρε δημιουργική "ΓΙΑΓΙΑ".....! Ότι πιάσει το χέρι σου το μετατρέπει σε μικρό θαύμα. Υπέροχο το μαγιό δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα πανάκριβα δήθεν επώνυμα της αγοράς. Μόνο που εκείνα δεν φέρουν την υπογραφή και την αγάπη του χειροποίητου.
    Προσωπικά θα πω Καλή συνέχεια καλοκαιριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mα νομίζω φίλε μου ότι όλες οι γιαγιαδες έτσι ειναι και μαλιστα είναι χρα τους να κανουν ότ δηποτε για τα παιδια και τα εγγονια τους μά φαγητό ειναι αυτόα μα κατι για να βαλουν..!! σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα και ευγενικα σου σχόλια καθε φορα.. να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύετρα.. καλο σου βραδυ.!! :D :)

      Διαγραφή
  8. Δηλαδή εσύ αν ήθελες, θα ήσουν μεγάλη δημιουργός μόδας!
    "Roula's Haute Couture" ένα πράμα. Μη γελάς, αλήθεια το λέω.
    Πανάξια τα χεράκια σου που έφτιαξαν αυτό το πλεχτό αριστούργημα!
    Καλή συνέχεια στις κατασκευές σου Ρουλάκι μου γλυκό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια λεγε μου εσύ Κανελλακι μου να παρουν τα μυαλα μου αερα να δουμε πως θα με μαζέψετε μετα..χι..χι.. Αυτό το..."Roula's Haute Couture"..χα..χ.. τι τόθελες βρα αγαπη μου;.. θα με κοινυγάν οι οι Couture... :D :D
      να είσαι καλα κορίτσι μου και σε ευχαριστώ πολύ!!
      εσεις γυρισατε στην καθημερινοτητα.. και εγώ θα αποδρασω .. απο αυτήν μια εβδοαδα εμεινε..χι..χι..καλη επανοδο... φιλακιααααα :) <3 <3

      Διαγραφή
  9. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, Ρούλα μου. Πανέμορφο το μαγιό. Να το χαρεί το κοριτσάκι. Σε φιλώ, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eτσι .. ετσι .. πες το Μία μου καλιο αργα..και μπορεί να έχει απο εδώ και περα καλο καιρό γιατί ο Σεπτεμβρης κανει παντα πολύ ωραίες μερες εκτος να έχειβγει και αυτός ετος καιρού..χα..χα..να είσαι καλά Μια μου και να περνας ακόμα καλύτερα.. φιλακιαααα!! :):)

      Διαγραφή
  10. Υπέροχο!! Να το χαρεί η εγγονή σου Ρούλα μου...Και ακόμη το καλοκαίρι δεν έφυγε.Θα το χαρεί σίγουρα.
    Μπράβο καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με πολλές δημιουργίες
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει νομίζω ακομα καλο καρό ακομα και τον Σεπτεμβρη Αννιώ μου.. αν παρουμε τα προιγουμενα χρόνια γιατί φέτος βλεπω ενα αλοπροσαλλο καιρό ακομα και εδω στην κρήτη φιλη μου.. απο τους καυσωνες σε αέρηδες το πηγε φετος... του χρονου θα το βαλει απο την αρχή του καλοκαιριού...σε ευχαριστώ πολύ φιλη μου να περνας καλά οτι και να κανεις φιλακιααα!! :k :)

      Διαγραφή
  11. τι χρυσοχερα γιγια!τυχερη η εγγονη!!!και φυσικα το καλοκαιρι δεν τελειωνει εδω!εχουμε ακομη μερικα σβ για βουτιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω έτσι να είναι Λίτσα μου.. αλλα ηδη δεν έχει φυγει καλα καλα ο αυγουτος και η θερμοκρασία έχει πέσει.. καλε τι καλοκαίρι ηταν αυτό;.. τι να κανουμε .. ας το ευχαριστηθεί του χρόνου φιλη μου..να είαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα.. φολακιααα!! :k :)

      Διαγραφή
  12. Μου αρέσει πολύ!
    Καλημερα και καλη εβδομαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Κική μου σε ευχαρσιστώ που περνας με τόσες υποχρεώσεις που έχεις να περνας ομορφα οτι και να κανεις... φιλακιαααα!!:K :)

      Διαγραφή
  13. Μη το δει η εγγονή μου Σμαραγδένια μου και βρω το μπελά μου!Εγώ πάντως μόνο το κρόσι θα της έφτιαχνα!!!Υπέροχο γλυκιά μου, αδημονώ να τα πούμε από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να βρεις μπελά φιλενάδα; του χρονου θα τις φτιαξουμε και εκεινης ενα .. γιατί φέτος δεν νομίζω πως θα προλαβουμε το καλοκαιρι έχει φυγει ήδη.. .. καλέ τι βιαστικο που είναι φετος;.. απα..πα.. εδώ ο κιαρός έχει λιγη δροσερεψει σημερα..!!! εγω να δεις πως ανυπομονώ Γιωργία μου ...να περνας ομορφα θα τα πουμε συντομα.. φιλακιααα!! :) <3

      Διαγραφή
  14. Μέσα στη δημιουργικότητα σε βρίσκω Σμαραγδένια μου και πολύ σε χαίρομαι. Να είσαι πάντα καλά να δημιουργείς και να μοιράζεις χαμόγελα.
    Σε φιλώ γλυκά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρίνα μου και συγνωμη που αργησα να απαντησω αυτες τις μερες μου εχουν πέσει κατι δουλιτσες μαζεμενες και ο χρονος μου ειναι λίγος..ομως το να δημιουργεις είναι πραγματι χαρα.. να περνας και εσύ ομορφα θα τα πουμε μολις μπορεσω.. φιλακιααααα!!! :)

      Διαγραφή
  15. Αχ φιλενάδα μου ευτυχώς που κρατάει πολύ το καλοκαίρι και έτσι θα το χαρεί η εγγονή σου.Και είναι και πανέμορφο.Το μοντέλο ειναι η Πατρινιά φιοτήτρια? Μπορεί και δω να κάνει τα μπανάκια της όταν έρθει. Πολλά φιλιά και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως την μου τι μου κάνεις φιλη μου; ας ελπίσουμε οτι δεν θα φθινοπωριασει απο τωρα...για την πατρινια ειναι το πλεχτο..χα..χα.. αλλα δεν ξερω αν προλαβει να το βαλει.. γιατί αρχισαν κι όλας τα διαβασματα .. χα..χα..αργησα να το κανω .. αλλα υπαρχουν και άλλα καλοκαιρια να το χαρεί .. χαρηκα που σε είδα.. να περνας ομορφα .. θα τα πουμε .. φιλακιαααα!!!:)

      Διαγραφή
  16. Αγαπημένη μου πάλι έκανες το χειροποίητο θαυμα σου. απίθανο!!!

    Υ.Γ. Ελπίζω η μαρμελάδα να έγινε τέλεια.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε ότι μπορούσα έκανα Ράνια μου..αλλα οχι και θαυμα βρε κουκλα μου..οσο για την μαρμελαδα εγινε οντως τελεια ..γεμισε μυρωδιες το σπιτι...αλλα οπως θα καραλαβες ισα που πρόλαβα να δοκιμασω.. χα..χα.. σε ευχαριστω πολύ πολύ .. να περνας ομορφα και ελπιζω να τα ξαναπουμε.. φιλακιαααα :) :)

      Διαγραφή
  17. Είναι τέλειο!
    Κάποτε, που λες, όταν ήμουν αδύνατη, μου είχα πλέξει μαγιό!
    Τώρα όμως που θέλω όλο το νήμα από ένα εργοστάσιο εριουργίας, δεν μου πλέκω!
    Φιλί μεγάλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες πότε σου απαντώ.. αρτίστα μου και δεν ξερω ποτε θα σου κανω επίσκεψη με τις δουλειες που επεσαν πολλες τωρα τελευταια...οσο για το πλεχτο.. εεε οχι και έτσι βρε κορίτσι μου αντε να θελεις καμια κουτσα παραπανω..παντως αφου ξερεις και πλεκεις .. εεε όλο και κατι θα κανεις.. ενα αδυνατισμα να πουμε να χωράς στο μαγιο; η μια χαρα εισαι και έτσι όπως είσαι ..(τα πάχη τα κάλη μου)και ας... το πλεχτο να παει οπου θελει..ε; να περνας ομορφα βρε αγαπη μου.. και τι να το κανεις το πλεχτο τωρα φθινοπώριασε..; καλα κανεις και δεν σου πλεκεις..χα..χα.. φιλώ σε :) :k

      Διαγραφή
  18. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου να είσαι καλα και να περνας ακομα καλήτερα.. αργησα να απαντησω στο σχόλιο σου λογο φορτου εργασίας αυτον τον καιρό θα προσπαθησω να τα πουμε.. φιλακιααα!!:) :)

      Διαγραφή
  19. Απαντήσεις
    1. Αυτό το χρυσοχερα με εφαγε και δεν μπορω να βρω χρονο να μπλοκάρω με την ησυχία μου Αριστακι μου..χα..χ.α. δεν βλεπεις πότε απαντω στα σχόλια; χα..χα.. δεν προλαβένω λεμε ..εχω και ετοιμασίες..αστα..ελπίζω να τα πουμε συντωμα μικρή μου να περνας ομορφα.. και χαιρομαι που όλα βαινουν καλώς...φιλακιαααα!! :k :) <3

      Διαγραφή
  20. Πανέμορφο είναι και θα το χαρεί Ρούλα μου να σαι σίγουρη!!!
    Γεια στα χέρια σου!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριλενα μου σε ευχαριστώ χαιρομαι που σου αρεσε.. και συγνωμη για το αργό της απαντησης μου στο σχόλιο σου.. ελπίζω να τα πουμε .. μολις γυρισω απο το ταξιδι μου.. να είσαι κλα και να περνας ακομα καλύτερα.. φιλακιααααα :) :)

      Διαγραφή
  21. Εντυπωσιακό και πανέμορφο!!
    Μπράβο Ρούλα...να το χαρεί το κορίτσι!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου το πλεξιμο είναι που μου αρέσει και με χαλαρωνει ταυτοχρονα..χαιρομαι που σου αρεσε να περνας ομορφα φιλη μου .. φιλακιααααα!!!:) <3

      Διαγραφή
  22. Καταπληκτικό το μαγιό Ρουλίτσα μου και πιστεύω ότι θα το χάρηκε πολύ το κορίτσι αφού και ο καιρός ήταν καλός μέχρι τώρα! Γεια στα χεράκια σου! Πολλά πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή