Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΛΙΌΚΑΙΡΟΣ..!!!


Άνοιξε την πόρτα του μαγαζιού και ανέπνευσε βαθιά  τον παγωμένο αέρα της νύχτας. 
Η βροχή που έπεφτε με δύναμη..και η παγωνιά την έκαναν να ανατριχιάσει και να τυλίξει σφιχτά το πανάκριβο παλτό της γύρω από το κορμί της.
Κάπου μακρυά ακούγονταν να πέφτουν κεραυνοί.
Άφησε τα δάκρυά της να ενωθούν με την βροχή... δεν την ένοιαζε αν τα πλατινέ..αλλά Μέριλιν Μονρόε καλοχτενισμένα μαλλιά της είχα αρχίσει να κολλάνε στο βρεγμένο πρόσωπο της και το αιν λάινερ να χαλάει τις ψεύτικες βλεφαρίδες της...
Δεν την ένοιαζε τίποτε μα τίποτε.. πια. 
Αργά, χωρίς να βιάζει  το βήμα της έφτασε μουσκεμένη  στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο της, μια Μερσεντές τελευταίο μοντέλο,άνοιξε την πόρτα και σωριάστηκε στο κάθισμα,ακούμπησε τα χέρια της στο τιμόνι και σκύβοντας το κεφάλι  ξέσπασε σε δυνατούς λυγμούς.
Μια μικρή λιμνούλα σχηματίστηκε στα πόδια της,..αλλά δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις αν ήταν το νερό της βροχής η τα δάκρυα της. 
Βλέπεις δεν είχαν ακόμη οι άνθρωποι την τεχνολογία να ξεχωρίζουν αυτά τα δύο όταν έσμιγαν.
Μια υδάτινη κουρτίνα τώρα την σκέπαζε από τα περίεργα μάτια των περαστικών, αν και με τέτοιο καιρό δεν κυκλοφορούσε ψυχή στον δρόμο.. και αν βρισκόταν κάποιος να περνά έτρεχε βιαστικός να προφυλαχτεί από αυτόν το παλιόκαιρο.!!
Δεν κατάλαβε πως έφτασαν μέχρι εδώ τα πράγματα  και ούτε το περίμενε..αυτό ήταν που την έκανε να πονά περισσότερο.
Σαν κινηματογραφική ταινία πέρασαν από μπροστά της τα τελευταία εφτά χρόνια.
ΑΪδόνι την φώναζαν στο παραλιακό χωριό που είχε γεννηθεί και είχε μεγαλώσει.
Με το τραγούδι στο στόμα ήταν πάντα..και η φωνή της σαν γάργαρο νεράκι κελαρυστό ήταν.
Εκείνο το Φθινοπωρινό σούρουπο χάζευε..καθισμένη στην άδεια πια   αμμουδιά,  τα σύννεφα που κυνηγούσαν το ένα τ άλλο...μύριζε βροχή.
Το αγαπούσε το Φθινόπωρο ήταν από τις εποχές που την γαλήνευαν.
Η παραλία ήσυχη από τους καλοκαιρινούς επισκέπτες, σε άφηνε να νιώσεις μια όμορφη μελαγχολία.
Άραγε πότε θα ερχόταν η αγάπη να την έβρισκε;
Τα σύννεφα όλο και πύκνωναν γριζάροντας τον ουρανό που σκοτείνιαζε.
Πριν να το καταλάβει καλά καλά άρχισε μια δυνατή βροχή που την έκανε μούσκεμα..
Σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει προς μια πέργκολα να προφυλαχτεί από τις χοντρές σταγόνες που την χτυπούσαν στο πρόσωπο..
Ξαφνικά ένιωσε ένα σακάκι να την σκεπάζει και ένα αντρικό κορμί να τρέχει δίπλα από το δικό της..!!
Σταμάτησε το τρέξιμο μόλις έφτασε κάτω από  την πέργκολα και με απορία γύρισε να κοιτάξει ποιος ήταν εκείνος που την σκέπασε να μην βραχεί.
Δυο μάτια γελαστά μαζί με  ένα γοητευτικό χαμόγελο την κοίταζαν και ένιωσε την καρδιά της να χτυπά γρηγορότερα από το κανονικό.
Αυτό ήταν ο έρωτας; είχε διαβάσει και είχε ακούσει τόσα γι αυτόν.
Η Φθινοπωρινή βροχή είχε δυναμώσει χωρίς να της δίνει την ευκαιρία  να φύγει. Όχι πως το ήθελε στην πραγματικότητα.
Ένιωσε αμήχανα..
Να σας συστηθώ την πρόλαβε ο άγνωστος άντρας...απλώνοντας το χέρι του..Βαγγέλης...Χρύσα απάντησε εκείνη χωρίς να πάρει τα μάτια της από τα δικά του.
Δεν κατάλαβε πότε σταμάτησε η βροχή και ένας έναστρος νυχτερινός ουρανός ξεπλυμένος και καθαρός έκανε τα αστέρια να λάμπουν πιο φωτεινά από άλλη φορά.
Ο Βαγγέλης και η Χρύσα..το αϊδόνι,  έγινε διάσημη ντίβα τραγουδιού χάρη σ εκείνον  που έγινε ο μάνατζερ της που αφέθηκε στα χέρια του..τρελά ερωτευμένη. 
Κάθε νύχτα ο κόσμος την χειροκροτούσε  και την ζήλευε για την τόσο πλούσια και όμορφη ζωή της..!!
Χαμογέλασε ειρωνικά..που να ήξεραν..!!
πως όλα τα όνειρα θρυμματίστηκαν από την στιγμή που τον είδε στην αγκαλιά μιας άλλης.
Και αυτή την φορά η βροχή είχε σταματήσει όμως δεν την βοήθησε να σταματήσει τον πόνο που ένιωθε. 
Σκούπισε τα μάτια της, γύρισε το κλειδί και έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο.
Οδηγούσε μέσα στη νύχτα μπήκε στην Εθνική και έστριψε μόλις  είδε το όνομα του παραθαλάσσιου χωριού της.!!!
*************************
Αφού έδωσα τον λόγο μου δεν μπορούσα να τον πάρω πίσω .. για την τιμή των όπλων..Αυτή ήταν η δική μου συμμετοχή στο δρώμενο που κάνει η Αριστέα μας, με τις ιστορίες της νύχτας..
εδώ.....διαβάσετε όλες τις συμμετοχές. 
Θα χαρούν πολύ οι φίλες και οι φίλοι που τις έχουν γράψει..να τους πείτε την γνώμη σας...
Να περνάτε όμορφα και να έχετε μια καλή εβδομάδα... και μην ξεχνάτε...να χαμογελάτε κάθε φορά που σας δίνεται η ευκαιρία..!!!


    

68 σχόλια:

  1. Όμορφο αλλά λίγο, βρε Ρουλάκι μου! Ήθελα κι άλλο!!
    Ελπίζω τουλάχιστον στο χωριό της να ξαναβρήκε την ευτυχία και οι δρόμοι να ήταν καλοί (για να μη χαλάσει και η Μερσεντές!)
    ;-)
    "...αλλά δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις αν ήταν το νερό της βροχής η τα δάκρυα της.
    Βλέπεις δεν είχαν ακόμη οι άνθρωποι την τεχνολογία να ξεχωρίζουν αυτά τα δύο όταν έσμιγαν..." -Και μάλλον δεν θα το καταφέρουμε ποτέ αυτό-.
    Απόλαυσα την συμμετοχή σου (αλήθεια, δεν του έδωσε κάνα χαστούκι?), πήρα τη δόση μου από Ρουλίτσα και αποχωρώ αφήνοντάς σου πολλά ολόγλυκα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
    Καλό βραδάκι!!!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαστούκι;.. οχι αγαπη μου.....φεύγουμε και τον αφήνουμε στην απορία του. γιατι του εφυγε το θήραμα ...αφησα ενα τέλος να αιωρήται και περισσοτερο ηθελα Συριανακι μου να βαλει η καθε μιά μας το δικό της τέλος..!!! εεεε; εσύ τι θα εκανες; φτου.. φτου μακρυα απο μας..!!..!!!!! :D
      με τόσες ταινίες ελληνικες ξανθόπουλου και Κουρκουλου Θεούς τι να έγραφα καμαρι μου; πως φαινεται η επίροη. μου ε;
      με ζαλισε και το Αριστακι .. γραψε .. γραψε...εγραψα και εγώ..:) .να περνας ομορφα μικρή μου καλή εβδομαδα .. φιλακιααα!! :k :k <3 <3!

      Διαγραφή
  2. Όμορφο αλλά μικρούλι που λέει και η Γιάννα μας Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρόοοο;...και μένα πως μου φάνηκε μεγάλο φίλη μου ... εγραφα.. και ελεγα πολλά εγραψα καπου πρέπει να τελειωσει...η ιστορια η αλήθεια ειναι οτι είχα καποια συνέχεια στο νου μου..αλλα ..αλλα μου αρεσουν και οι συνοπτικές διαδηκασίες..:D . ασε που η καθε μια μας θα βαλει και αλλο τέλος..ε; να περνας ομορφα φιλακιααα!!!. :k

      Διαγραφή
  3. Η ιστορια σου Ρούλα μου δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Η δόξα δεν φέρνει πολλές φορές την ευτυχία. Καλή εβδομάδα να έχεις με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις περισσότερες φορές από την πραγματικότητα αντλούμε ιδέες Κατερίνα μου και που να βρες αλλου θα τις βρεις παρα απο εκει και αυτό ακριβως ηθελα να πω... οτι πίσω απο την λαμψη υπαρχει το συναισθηματικο τίποτα....φίλη μου Να είσαι καλα και να περασεις μια όμορφη εβδομαδα... φιλακιαααα!!! :D :k

      Διαγραφή
  4. Ρούλα μου απόλαυσα την ομορφιά της ιστορίας σου, οι περιγραφές σου λυρικές και τόσο ....αληθινές, η φανταχτερή ζωή των "επιτυχημένων" κρύβει συνήθως προσωπικά δράματα.....μακάρι η ηρωίδα σου να βρήκε τελικά τη λύτρωση και την αληθινή ευτυχία, θα ήθελα κι εγώ να συνεχιζότανε η ιστορία σου... Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ζωή Κλαυδια μου γραφει τα ωραιαοτερα σεναρια.. εμεις απλα ακολουθούμε την πεπατημενη... γυρω μας ,, πλάι μας παντου υπαρχουν τετοιες ιστορίες... φιλη μου... οσο για την ηρωίδα σιγουρα θα βρει αλλου την ευτυχία μακρυα απο προδοσίες αγαπης... μπορούμε εμεις να βαλουμε το τελος που θελουμε.. ε; :) να περνας ομορφα .. καλο σου βραδυ.. φιλακιαααααα!!! :k

      Διαγραφή
  5. ΑΜάν βρε Ρουλάκι,στο καλλίτερο μας έκοψες!
    Ετσι τον άφησε κι έφυγε τον άπιστο;;;ούτε ενα βρίσιμο της προκοπής δεν έπεσε;;μη σου πω γι άλλα που φαντάστηκα αλλά δε κανει να χαλάσω το ρομάντζο...
    Εσυ χαραμίστηκες,έπρεπε να σ είχαν εκμεταλλευτεί στον Ελληνικό Κινηματογράφο και να ααα το δάκρυ κορόμηλο!!! Εγω πολύ τις ευχαριστιόμουν τις ελληνικές ταινίες...έχω δει Ξανθόπουλο!!!οχι εξ επιλογής,αλλά έκλαιγα και το ευχαριστιόμουν τα μάλα.
    Ετσι έμαθα να ζω με τέτοιες ιστορίες και πάντα με γοητεύουν,πόσο μάλλον οταν τις γράφει αγαπημένο πρόσωπο!!!
    Φιλάκια μύρια ωραία μου και χωρίς Μερτσέντες;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να κανω βρε Χαρούλακι μου που οπου και να κοιταξω... οτι και να να σκεφτω μεσα στην νύχτα....τεεοιες ιστοριες γραφει η ζωή εγω απλα ακολουθησα...... αν την συνέχιζα δεν ξέρω τι θα εγραφα...πολλα ηθελα να γραψω αλλα .... απλά τον τελείωσα τον Βαγγέλη με συνοπτικές διαδικασίες .. την ήθελα κυρία την Χρύσα...ομως βρε αγαπη μου θα κατεβαίναμε στο επιπεδο του; θα βρει εναν καλύτερο του με αισθήματα αγαπης για εκεινη... τοσα σεναρια υπαρχουν .......να κανουμε ταινία....είδες πόσο χαραμίστηκα φιλενάδα;..:D . που θα παει; καποτε θα αναγνωριστω...:D:D !!!! να περνας όμορφα αγάπη μου καλό σου βράδυ... φιλακιαααααααα!!! :k :k <3<3

      Διαγραφή
  6. Ρουλίτσα μου, οι εικόνες λες και πέρασαν μπροστά μου!
    Ιστορία μιας ζωής σε λίγες αράδες, πολλά μπράβο!

    Καλή εβδομάδα, φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρυ μου σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου για τα καλά σου λόγια έκανα ότι μπορούσα συνήθως έτσι γράφω αφήνω τα ευκόλως εννούμενα και συμπυκνωνω το νοημα .. της ιστορίας... απλη ιστορια με πολλες φορες επαναλαμβωμένη γύρω μας.....οι δικες σου με τις τόσο ιδιαίτερες γλωσικές ιδιομορφίες τους μας εξάπτουν το ενδιαφερον...και την φαντασία....να περνάς όμορφα καλό σου βράδυ... φιλακιααααααα!!!:k

      Διαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για τη συμμετοχη σου Ρούλα μου. Ερωτας και πόνος πολύ συχνά ταυτίζονται στη ζωή. Αληθινή η ιστορία σου. Όμορφα γραμμένη μας κράτησε το ενδιαφέρον ως το τέλος. Αλλά και πολύ κυρία η πρωταγωνίστριά σου. Τον είδε με άλλη και δεν έκανε τίποτε; Α πα πα πα πα
    Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αννα μου είπες την σωστή λέξη ...συμμετοχή .....οσο για την Χρύσα... ναι Κυρία...την ήθελα :) ...τον απαξίωσε η προδοσία του στα ματια της...αφησα την ιστορία ετσι ωστε ο καθε ενας να βαζει το δικο του τελος... δεν ξέρεις τι σε περιμένει παρακάτω στην στροφή η ζωή...!!! :) να περνας ομορφα φιλη μου καλο σου βραδυ... φιλακιααααα!! :k

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα Ρουλίτσα μου!
    Πάω να πράξω τα δέοντα και θα σου ξανάρθω
    Όλα τα καταφέρνεις και τα προλαβαίνεις...είσαι εσύ μία!
    Σε θαυμάζω! ♥

    Υγ; χτες το βράδυ ήμουν χαλια, μάτι μου είπαν.
    Μάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Ρούλα μου! Αχ!
      Κοίτα να δεις που όλο εκπλήξεις είσαι!
      Μου άρεσε πολύ αγάπη μου!
      Να'σαι καλά!
      Πολύ πολύ σε ευχαριστώ ♥

      Διαγραφή
    2. Ποιος σε μάτιασε κούκλα μου; ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα . Ολο να μου λες γραψε.. και γραψε... και εγω να σου λέω τι να γραψω μάτια μου που δεν μου έρχεται τιποτα.....Ορίστε έκατσα και έγραψα.. τι κατάλαβες;.. :D :D ας ειναι καλα οι ελληνικες ταινιες με τα σεναρια τους.... .και μαλιστα ηθελα να είναι και μικρο.. και να αφήνει στο τέλος...σε εκεινον που το διαβάζει .. μια απορία.. τι θα γινει από εδω και πέρα..χι..χι.. το ξερεις οτι δεν το εκανα μονο για την συμμετοχή τα θελει και μενα ο π........να έχεις ενα ομορφο βραδυ μικρή μου.. φιλακιααααα :k :k <3

      Διαγραφή
  9. Έτσι κάπως τελειώνουν τα περισσότερα ρομάντζα και πάντα ο ένας κουβαλάει το σταυρό. Μα, αν δεν πονέσεις πώς μπορείς να πεις ότι έζησες; Με συγκίνησες, φιλενάδα....
    Φιλάκια καλημέρας και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα τελευταία Φιλιώ μου έχει παραγίνει το κακό...αν και φανταστική η ιστορία μου νομίζω οτι συμβαίνει πολύ συχνα διπλα μας, λιγο πιο πέρα.. δεν έχει σημασια.....και οχι μονο σε σενάρια ταινιών η στην φαντασία μας... ισως και στην Χρύσα να ήταν ένα μαθημα ζωής και αυτό αλλά γιατι να γίνεται έτσι;...την επόμενη φορα θα προσέξει λες; :D:D ...........να περνάς όμορφα φιλενάδα μου να έχεις ένα όμορφο βράδυ...φιλακιααααα!!!!! :k :k

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα και καλη εβδομαδα αγαπημενη μου
    Η δικη σου ιστορια της νυχτας με πηρε μαζι της
    Εστριψα και εγω μαζι με την ηρωιδα σου για το δικο μου ομως χωριο
    Εκει ολα γιατρευονται
    Φιλια πολλα
    Συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολύ καλά έκανες Κική μου ...εκει που είναι οι ρίζες μας... ξερουμε οτι θα βρούμε τους ανθρωπους που μας αγαπαν πραγματικα.. ολες οι Χρύσες πρέπει να φεύγουν μακρυά απο την προδοσία.. και να μην μένουν σε μια σχέση.. που δεν έχει να τους προσφέρει συναισθηματικά τίποτα....!!!!να είσαι καλά μικρή μου να έχεις ενα όμορφο βραδυ... φιλακιαααα!!:k :k

      Διαγραφή
  11. ωραια γραφη!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
    ΧΜ!Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΗΗΡΑ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΤΗς ΚΛΗΡΩΣΗς......ΥΠΕΡΟΧΟ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ....
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΕΡΗ ΠΑΝΤΑ!!!ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Πόσο χαίρομαι κούκλα μου..!!!! αυτές είναι οι διπλοχαρές του μπλόκιν....Ιριδα μου να δίνεις χαρά και να την παίρνεις πίσω πολλαπλάσια..::D :D να είσαι καλά και να περνάς όμορφα οτι και να κανεις .. καλο σου βραδυ... φιλακιαααα!!!!! :k :k <3

      Διαγραφή
  12. Σμαράγδι μου καλημέρα
    Πάνω απ' όλα συγκινήθηκα με την ιστορία σου
    ...κι αυτό το αγκάθι της προδοσίας πονάει!!

    φιλάκι πολύ γλυκό ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eλένη μου οντως πρέπει να πονάει ... εξού και το κλάμα της Χρύσας...αλλά και η απόφαση της να φύγει από μια σχέση χωρίς συναίσθημα...ιστορίες σαν της Χρύσας γύρω μας πολλές φιλη μου και πολλές πίσω από τα φώτα της νύχτας...να είσαι καλά... καλο σου βράδυ.. φιλακιααααα!!!:k :k

      Διαγραφή
  13. Υπέροχο!!!!!! Πραγματικά το απολαυσα σαν να το ζούσα....
    Συγχαρητήρια!!!! :)
    Καλή εβδομάδα σου εύχομα, φιλιά πολλά!!!!! :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που το απόλαυσες Νίκη μου την ιστορία μου...σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες.. να είσαι καλά και να έχεις ένα όμορφο βράδυ... φιλακιααααα!! :k

      Διαγραφή
  14. Τι όμορφη η ιστορία σου Σμαραγδένια μου, κι αν και δεν μας το επαληθεύεις για εμένα και οι δυο κατέληξαν με ότι τους άξιζε. Εκείνη με την ευτυχία της και αυτός δεν ξέρω.
    Πολλές φορές βλέπουμε ζωές λαμπερές και απαστράπτουσες μα καμιά φορά ίσως να μην είναι χρυσός αυτό που βλέπουμε αλλά δάκρυα που λαμπυρίζουν στο φως.
    Να 'σαι καλά Σμαραγδένια μου για την ιστορία που μας χάρισες. Σε γλυκοφιλώ και σε καλοβδομαδίζω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθελα να αφήσω να αιωρήται στο μυαλό μας τι θα γίνει παρακάτω...διπλανούλα μου ..και εσύ μπορείς να βαλεις το δικο σου σεναριο σ αυτήν... την συνηθισμένη ιστορία .. που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε... παντού θα υπάρχουν Βαγγέληδες που θα προδίνουν μια Χρύσα.....φίλη μου. σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά και να έχεις ενα ομορφο ξημερωμα.. φιλακιααααααα!! :k :k

      Διαγραφή
  15. Ρούλα μου, δεν ξέρω αν είναι αληθινό αυτό που διάβασα πάντως εμένα μου έμοιαξε για εντελώς αληθινό.
    Έχεις πιάσει το σκηνικό αλλά και το συναίσθημα απολύτως...
    με συνέπεια να εκτυλίσσεται στη φαντασία του αναγνώστη σαν μια ταινία του σινεμά.
    Μπράβο Ρούλα μου για τη γλαφυρότητα της γραφής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι αληθινή Φλώρα μου...ομως θα μπορούσε να είναι η ζωή γραφει πιο μποστα απο μας για μας φιλη μου... η εμπνευση ερχεται απο ολα αυτά που συμβαίνουν γυρω μας...σαν σινεμα ... ενα πράγμα δηλαδή..!!! σε ευχαριστω για τα ομορφα σου λογια φιλη μου να περνας ομορφα .. καλο σου βραδυ φιλακιαααα!!! :k :k

      Διαγραφή
  16. Ρούλα μου μου άρεσε πολύ η ιστορία σου.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου να είσαι καλά ....σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου που πέρασες να περνάς όμορφα ότι και να κάνεις .. καλό σου βράδυ φιλακιαααααα!!! :k :k

      Διαγραφή
  17. Η βροχή, όταν ακούγεται στα κεραμίδια, αυτά των παλιών σπιτιών, είναι ο καλύτερος σύντροφος για να σε νανουρίζει στην αγκαλιά αυτής που αγαπάς.

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η βροχή είναι που την συντρόφευσε και στις καλές και στις κακές της στιγμές να είσαι καλα και να έχεις ένα όμορφο βράδυ...σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες.. !!!! :)

      Διαγραφή
  18. Τον έκανες τον Παλιόκαιρο, μια συγκινητική ανθρώπινη ιστορία.
    Η ηρωίδα σου, είναι η γυναίκα της διπλανής μας πόρτας.
    Μακάρι να βρήκε στο χωριό της, ένα απάνεμο λιμανάκι για ανασύνταξη δυνάμεων.
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι η δυνατότητά σου να γράφεις με διαφορετικό ύφος, ανάλογα την περίσταση.
    Από μαντινάδες και συνταγές, μέχρι ποίηση και μικρά διηγήματα.
    Είσαι η "Μερσεντές" του στόλου μας Ρουλάκι μου! Τι να λέμε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρήκες πάλι τα όμορφα σου να τα γράψεις Κανελλάκι μου και να με κάνεις να ντρέπομαι....ας είναι καλά το Αριστάκι μας που με σπρώχνει κάθε φορά... στην ιστορία μου αυτή θέλησα να αφήσω να σκεφτεί εκείνος που θα την διαβάσει να βάλει την δική του συνέχεια... μάτια μου γι αυτό και η συντομία της.... σε ευχαριστώ κάθε φορά που περνάς από εδώ...και αφήνεις την σκέψη σου .. να περνάς όμορφα Κανελλακι μου.. καλό σου βράδυ... φιλακιααααα..!!! :k :k <3
      υγ την Μερτσέντες την έφτιαξα...:D :D

      Διαγραφή
  19. Και έκανες πολύ καλά Ρούλα μου γιατί γράφεις ωραία και μάλιστα δίνεις στην ιστορία σου το νόημα του τέλους !!!Τι νόημα έχει να ζεις χωρίς αγάπη , όσο επιτυχημένος και αν είσαι !!! Σε φιλώ χαρούμενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!! πως με πιάνεις Νικόλ μου... ακριβώς αυτό ήθελα να πω ότι όσα και να έχεις.... αν δεν υπάρχει η αγάπη καλύτερα.. να φεύγεις μακρυά από σχέσεις που πατούν την αξιοπρέπεια σου...γιατί ακριβώς δεν έχει νόημα... να περνάς όμορφα φιλενάδα.. καλό σου βράδυ... διλακιαααααααα :k :k <3

      Διαγραφή
  20. Αν και παλιόκαιρος τελικά μια χαρά τα κατάφερε με την Χρύσα και τις έδωσε
    ευκαιρία για έναν μεγάλο έρωτα.
    Δεν φταίει αυτός(ο παλιόκαιρος λέμε) αν ο Βαγγέλης(α ρε άπιστε Βαγγέλη) βρέθηκε
    στην αγκαλιά μιας άλλης.
    Όμορφη η νυχτερινή ιστορία σου Ρούλα
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O καιρός φταίει Χριστινάκι μου...γιατί έβρεχε οέο; χάθηκε μια λιακάδα... ένα ηλιοβασίλεμα τέλος πάντων...όλα με βροχή έπρεπε να γίνουν; έρωτες... απιστίες.... αμάν πια..:D . να περνάς όμορφα ναι; καλό σου βράδυ φίλη μου και σε ευχαριστώ που πέρασες φιλακιααααααα!!! :k :k

      Διαγραφή
  21. Αχ πόσο όμορφη ιστορία Ρούλα! Δοσμένη με τόση ευαισθησία. Απόλαυσα κάθε λέξη και ταξίδεψα μαζί της, σα να έβλεπα ταινία!
    Σ' ευχαριστώ που έδωσες το λόγο σου και τον κράτησες δίνοντάς μας κάτι, τόσο τρυφερό!
    Πολλά γλυκά φιλιά με την αγάπη μου
    Καλή σου μέρα
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα δίνω τον λόγο μου εννοείται οτι τον κρατώ Μαρίνα μου... εστω και αν δεν τα καταφερνω όσο θα ήθελα ....περισσότερο με ενδιαφέρει η συμμετοχή και το ταξίδι...εγω σε ευχαριστώ για τα ομορφά σου λόγια φίλη μου... να έχεις ενα όμορφο βράδυ .. φιλακιαααααα!!! :k :k

      Διαγραφή
  22. Σμαραγδι μου τι να πρωτο πω τι να πρωτοσκεφτω μας γεμισες τρυφεροτητα αγαπη σε πρωτο πλανο με μαγικη ροη σε ευχαριστουμε καρδια μου για αλλη μια φορά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σμαραγδι μου τι να πρωτο πω τι να πρωτοσκεφτω μας γεμισες τρυφεροτητα αγαπη σε πρωτο πλανο με μαγικη ροη σε ευχαριστουμε καρδια μου για αλλη μια φορά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτια μου σε ευχαριστώ εις διπλούν..αφού το σχόλιό σου βγήκε δύο φορές... και έτσι απόλαυσα δυο φορές τα όμορφα σου λόγια...νομίζω οτι η τρυφερότητα είναι για μένα ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα.. φίλη μου να περνάς όμορφα οτι και να κάνεις καλό σου βράδυ .. φιλακιααααα!!!:k :k

      Διαγραφή
  24. Ήταν τόσο λίγο!! Ήθελα κι άλλο! Υπέροχο μέχρι την τελευταία λέξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε δεν είναι και για χόρταση Μαρία μου...φοβήθηκα να μην κουράσω .. και το συντόμευσα.. όσο μπορούσα.. και ήθελα να αφήσω το τελος να το φανταστείτε εσείς που θα το διαβάζατε...κάτι σαν συνέχεια της ιστορίας να πούμε... χάρηκα που σου άρεσε φιλη μου να είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα... φιλακιαααα!!..:k :k

      Διαγραφή
  25. Μπράβο Ρούλα μου για την ιστορία σου! Μου άρεσαν οι περιγραφές σου, δημιουργούν εικόνες - όπως αυτή όπου σμίγουν τα δάκρυά της με τη βροχή.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει να γράφω Ελλη μου αλλά για μένα ...και τώρα μέσα εδώ βγάζω τα αποθυμένα μου...με απλές ιστορίες καθημερινότητας.. και ποιος δεν θα μπορούσε να τις γράψει; να είσαι καλ και να περνάς ακόμα καλύτερα μικρή μου καλό σου βράδυ.. φιλακιαααααα!!!:k :k

      Διαγραφή
  26. Σμαραγδένια καλησπέρα. Πολύ όμορφη, ανθρώπινη η ιστορία σου, βγαλμένη μέσα από τη σκληρή καθημερινότητα μιας ζωής που δεν ξέρει κανείς πως είναι πίσω από τα όμορφα φώτα και τα φτιασιδωμένα πρόσωπα.
    Μου άρεσε πολύ η δημιουργία σου. Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aκριβώς έτσι είναι.... βλέπουμε την λάμψη και πίσω της κρύβονται αγάπες προδομένες.. πάθη και ματωμένες καρδιές..
      χαίρομαι που σε έκανα να χαρείς φίλε να είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα... καλό σου βράδυ....:)

      Διαγραφή
  27. Ακόμα μια όμορφη ιστορία από σένα Ρουλάκι!
    Να είσαι πάντα καλά και πολυγραφότατη όπως μέχρι τώρα!
    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αννα μου τουλάχιστον περνάμε καλά αυτά τα λίγα λεπτά των επισκέψεων μας η μια στης 'αλλης το μπλογκόσπιτο...να είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα... ναι; καλό σου βράδυ... φιλακιααααα!;k :k

      Διαγραφή
  28. Σμαράγδι μου, το καλό που σου θέλω να έχει και συνέχεια! Άντε μπράβο! Φιλιά και καλησπέρες και να είσαι καλά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί συνέχεια θέλεις Πετρίνα μου; εγώ ζορίστηκα βρε αγαπη μου να γράψω αυτό που έγραψα.. ας όψετε το Αριστακι ... γραψε... γραψε.. λέει αλλά που να βρεθεί η ωραία εμπνευση βρε Πετρόνι μου!!!!!! :D :D και επίτηδες άφησα το τέλος να αιωρείται...για να συνεχίσετε εσείς που θα το διαβάζατε και να βάλετε το δικό σας τέλος η την συνέχεια.......................
      Να περνάς όμορφα φιλη μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..... ναι ξέρω θα μου πεις που τα είδα... αυτό το καλο που σου θέλω ... είναι το καλύτερο κοπλιμέντο για μένα..:D:D έλα βρε φιλενάδα... να περνάς όμορφα ναι; καλο σου βράδυ φιλακιααααααα!!! :k :k

      Διαγραφή
  29. Μου άρεσε ο τρόπος που περιέγραφες τις σκηνές, δημιουργούσες εικόνες στο μυαλό μου!!!
    Ωραία η ιστορία σου!
    Καληνύχτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ε ευχαριστώ πολύ φίλη μου χαιρομαι που σου αρεσαι η ιστορία μου.. να περνας όμορφα... οτι και να κανεις ..φιλακιααα!!:k

      Διαγραφή
  30. Φοβερή ιστορία, άνετα θα έβγαινε κ ταινία με σάλτσες κ λεπτομέρειες!!!! Καλή συνέχεια και ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη...θα σου στείλω να τα πούμε.. φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι νόμίζεις Ευα μου οτι δεν έχω επιροες απο τις ελληνικες ταινες; τι αλλο ειναι και η ιδια η ζωή τάχα; σε ευχαρσιστω πολύ για την επίσκεψη.. να περνας ομορφα οτι και να κανεις...ναι; φιλακιααα!!!! :k :k Εδώ θα μαι.......

      Διαγραφή
  31. Ρούλα μου, μόλις διάβασα την ιστορία σου και τη βρίσκω κι εγώ όπως και οι περισσότεροι πολύ συγκινητική. Ευτυχώς δεν την έχω ζήσει, αλλά νομίζω πώς όλες οι γυναίκες μπορούμε να νιώσουμε τον πόνο της Χρύσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια φανταστική ιστορία είναι Δέσποινα μου που ομως μπορει να συμβει ..την προδοσία την βιόνει καποιος με τον δικο του τρόπο η Χρύσα αποφασισε να αφήσει πίσω της την ψευτιά........ μακρυά απο μας όμως ε;...να περνας ομορφα σε ευχαριστω πολύ καλο σου βραδυ φιλακιαααα!!!:k

      Διαγραφή
  32. Βρε Ρουλιτσα μου, τι ωραία που γράφεις.
    Αλλά κι εγώ περίμενα συνέχεια, σαν τη Χαρά.
    Νέος Φώσκολος μας προέκυψε.
    Πόσα ταλέντα ανακαλύψαμε μέσα από αυτές τις ιστορίες!
    Καλό πσκ.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε φιλεναδα .. δεν είναι για χόρταση..χι.χι :D και ενα αλλο αν δεις μια ελληνικη ταινια όλο και κατι θα βρεις απο αυτήν την ιστορια..:D. ας βαλουμε εμεις το τελος που αρεσει στην καθε μία; οσο για τα ταλεντα... αστα... αγαπη μου ενα ενα βγαινουν στην επιφανεια . Ρενακι μου..:D . να περνας ομορφα οτι και να κανεις με την Ευγενουλα ... φιλάκιαααα και στις δυο σας... :k :k <3

      Διαγραφή
  33. Είδες , ο λαός θέλει κι άλλο!! Με τέτοιο γραψιμο,τόσο ατμοσφαιρικές εικόνες , άνετα θα γινόταν ταινία!!!!!
    Βρε παιδί μου, μήπως να το ξανασκεφτεις με τη συγγραφή???
    Φιλάκια πολλά, και καλή Κυριακή να'χεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eεεεε δεν την παμε βρε Πέπη μου τόσο μακρυα την βαλίτσα... ασε να γραφουμε τόσο όσο μπορούμε....μεχρι εκι καλα΄ειναι.. νομιζω...εεεεε να μην πάρουμε και την δουλεια των συγγραφέων τι θα γίνουν εκεινοι ; ανεργοι;:D :D αχ! βρε φιλεναδα... σε ευχαριστω πολύ για την προτροπή... να είσαι καλα ...χαιρομαι που σε βλεπω ... και σημερα σε σκεφτομουν .. θα τα πουμε ναι; να περνας ομορφα Πεπη μου καλο σου ξημέρωμα.... φιλακιααααααα!!! :k :k

      Διαγραφή
  34. Πόσο όμορφα και ζωντανά γράφεις Ρούλα μου!! Όπως διάβαζα την ιστορία οι εικόνες σχηματίζονταν μπροστά μου ολοζώντανες. Μπράβο, έχεις πολύ μεγάλο ταλέντο!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή