Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ .... ΠΕΤΑΓΜΑ...!!!!

Από μικρή μου άρεσαν τα ύψη... να πετάω στα σύννεφα..να ανοίγω τα φτερά μου έστω και κόντρα στον άνεμο..!!!
Στην προηγούμενη ζωή μου πρέπει να ήμουν χαρταετός..!!να γέμιζα τον ουρανό με τα  χρώματα μου..να λικνιζόμουν με  το απαλό αεράκι δεξιά, αριστερά,.. να με κρατούσε με την καλούμπα ένα  παιδάκι που έτρεχε σε ένα πανέμορφο λιβάδι.. καθώς την άφηνε,... την άφηνε.. να βρισκόμουν όλο ψηλότερα όλο ψηλότερα.. να γέμιζε η καρδιά μου από χαρά..!! 
Χαρταετός είπα; το θέμα μας!!! 
Γέμισε η γειτονιά μας με αυτούς,τους  πολύχρωμους,τους όμορφους,τους γεμάτους από  αγάπη..!!
Άρχισαν σιγά σιγά να πετάνε νοερά προς τον ουρανό της Βέρροιας εκεί που θα σμίξουν όλοι
μαζί σε μια ιδέα..της Μπέττυς που έγινε σκοπός...της ποδηλάτισσας  και μέσα από τα δύσκολα να χαρίσουν χαμόγελα σε παιδικά προσωπάκια..!!
Και πάνω που έσπαγα το κεφάλι μου  τι θα μπορούσα να κάνω, βλέπω μπροστά μου ένα κομμάτι τετράγωνο ξύλο..ο συνειρμός αυτόματος..
Γιώργοοοοο;
Τι θέλεις Ρουλιώ μου; έτσι με λέει.
Δες, ένα κομμάτι ξύλο...θέλει βάψιμο..!!
 
Τι θα το κάνεις; 
Ακόμα δεν ξέρω..κάτι θα σκεφτώ.
Αρχισα να ψάχνω τις χαρτοπετσέτες μου στις οποίες δεν υπήρχε ούτε ίχνος χαρταετού..γιατί, για ζωγραφική ούτε λόγος.
Και πέφτει στα χέρια μου εκείνο το λιβάδι που ονειρευόμουν..!!
 Αυτό είναι είπα από μέσα μου .. θα πετάξουμε χαρταετούς..!!
Επιστρατεύτηκαν πινέλο και χρώμα....σε λίγα λεπτά ένας  ουρανός, πάντα φωτεινός,...παρασύρθηκα  συγνώμη γέμισε το μισό του μικρού πίνακα....ναι πίνακα θα έκανα τρομάρα μου..!!
Εκοψα προσεκτικά την χαρτοπετσέτα και άρχισα να την κολλάω στο άλλο μισό του ξύλου.
Το αποτέλεσμα με άφησε άφωνη..όχι από την τελειότητα του έργου..να μην λέμε και ότι θέλουμε,...αλλά από την εικόνα που είχε σχηματιστεί μπροστά μου..!! 
Απλωμένο ένα απέραντο λιβάδι και από πάνω του ένας γαλάζιος ουρανός.
Το μόνο που έλειπε ήταν ένας χαρταετός.!!
ένας; γιατί ένας; θα ένιωθε μοναξιά..!!
Το μαρκαδοράκι έκανε το θαύμα του και τρείς χαρταετοί άρχισαν να πετάνε στον ουρανό..
Κάπου στο βάθος του λιβαδιού.. ίσα που ξεχωρίζουν οι μικρές σιλουέτες των παιδιών..η εικόνα του ονείρου μου ολοκληρώθηκε..όμως του έλειπε μια κορνίζα που βρέθηκε στην αποθήκη
και προσαρμόστηκε στα μέτρα που θέλαμε. 
Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από αυτό...μπορεί τα δέντρα μου να έχουν ζαρωματιές και τα σύννεφα μου να μην είναι απαλά και πουπουλένια...είναι όμως τα δικά μου σύννεφα..και εκεί κάπου στη μέση τους εγώ ένας χαρταετός να λικνίζομαι στο απαλό αεράκι έτοιμος να ταξιδέψω..για τον ουρανό της Βέροιας εκεί που θα γίνει η γιορτή της αγάπης..στις 13-15 Μαρτίου από τους ανθρώπους της πρωτοβουλίας για το παιδί
Αγαπημένη μου παρέα...οι χαρταετοί συνεχίζονται..!
Τους φτιάχνουμε και ενημερώνουμε την Ποδηλάτισσα στο μέηλ της... 
vicdroso@gmail.com
Να κάνετε πάντα αυτό που αγαπάτε και τότε σίγουρα θα χαμογελάσετε από ικανοποίηση..!
Σας ευχαριστώ που περνάτε και τα λέμε.!!!! 

94 σχόλια:

  1. Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου, στις ιδέες σου, στην ψυχή σου...
    Σε όλα!
    Κορίτσι μου γλυκό, μεγαλούργησες πάλι!
    Είναι εκπληκτικό το αποτέλεσμα που βλέπω μπροστά μου!
    1000 μπράβο, Ρουλάκι μου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε......οχι και υπολίνεσαι βρε Συριανάκι μου και ενα παιδακι θα τις σκεφτοταν λιγο χωγρφικη και ντεκουπαζ.. εκαναν το αποτελεσμα αυτό... αν ήξερα να ζωγραφίζω θα σου έλεγα εγώ...χι.χι. ειναι αλήθεια όμως οτι και εμενα μου αρεσε σαν εικονα... χι.χιχ. τι θα έλεγα... σε ευχαριστώ πολύ μικρο μου ...φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  2. Θαυμάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και δεν λέω τίποτα άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Ελενη μου να έχεις μια ομορφη εβδομαδα.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  3. Πόσο όμορφο! Και είχες δίκιο! Τους ήθελε τους χαρταετούς!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ Αθηνα μου να ξερουμε τι λεμε παιδι μου.. οι χαρταετοι έκαναν την διαφορά... να εΊσαι καλά που περνάς και τα λέμε να έχεις μια όμορφη μερα... φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  4. Μπράβο Ρουλιώ μου και πάλι μπράβο
    Είναι τέλειο και το θεματάκι τόσο γλαφυρό!!!

    φιλάκι γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μπράβο σου Ελενη μου μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω..... οχι να ζωγραφιζω αλλα να προσπαθώ να κανω πραγματα που με ευχαριστούν και με κανουν χαρουμεη εστω και με λάθη.. σε ευχαριστώ πολύ να έχεις μια ομορφη μερα φίλη μου... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  5. Αγάπη μου εσύ! Κοριτσόπουλο αγαπημένο! Δεν θα σταματήσω να λέω ότι είσια έφηβη! Στις ιδέες, στην όρεξη, στις πράξεις!
    Ρουλάκι μου, μου το είπες στο τηλέφωνο αλλά τελικά οι εικόνες που είδα είναι ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!
    Φιλιά ολούθε ;-)
    ΣΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βρε Αριστακι μου... αλλα μήπως ειναι παροπλησμένη πια αυτή η εφηβεια; ποτε θα τελειωσει;...σπιράκια μονο που δεν βγάζω.. βρε .!!! οσο για ιδέες εχω μεγαλη βοήθεια απο τις φιλες ονοματα δεν λεμε.....ξερουν εκεινες... αμα παιδι σε βοηθάει η χαρτοπετσετα .. κανεις τον καμπόσο..... να είσαι καλα θελεις μια ομορφη μερα; εεε στην ευχωμαι απο καρδιας..φιλλλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  6. τι να πω τώρα!
    όλο το έργο εμπνέει παιδικά χαμόγελα και χαροποιεί εμάς τα μεγάλα παιδιά! ειδικά εκείνο το ανθρωπάκι που ο χαρταετός του το ανασηκώνει από το έδαφος, είναι τόσο ζωντανό!
    Καλή συνέχεια!!!φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καποιες καταστασεις με εχουν καθυστερήσει να απαντησω ....έτσι ακριβώς ήθελα να ειναι αδέρφι μου να γεμίσουν χαρα και χαμογελα.. εκει που θα πανε οι ζωγραφισμένοι χαρταετοί ... οπως ειναι και ο σκοπός ολων μας..και πιστεω οτι θα εκπλήρωθουν οι ευχές μας... να έχει επιτυχία η γιορτη της αγαπης στην Βερροια .. να έχεις Βαρβαρούλα μου μια ομορφη μερα... σε γλυκοφιλώ....

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραίο έγινε ,Ρούλα,μπράβο!!!!!Το πρώτο πέταγμα πέτυχε!!!!Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ειστε καλά κορίτσια με πολύ φειδώ το εφτιαξα.. και χαιρομαι που σας άρεσε... αυτό θελουμε να πετύχουν όλα τα πετάγματα .. να έχετε μια ομορφη μερα φιλακιααα!!!!

      Διαγραφή
  8. Ρουλιώ είσαι απίθανη !!!!!
    Καταπληκτικό το έργο σου !!!! Συγχαρητήρια καλή μου !!!!!!
    Σε φιλώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρανια μου τέτοια να μου λετε να παρουν τα μυαλά μου αερα να δουμε μετα πως θα τα μαζεψω.... σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου προσπαθώ να κανω οτι καλύτερο μπορω.. όπως άλλωστε ολες μας.. να έχεις μια ομορφη μερα .. φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  9. Τι να πω..... είσαι καλλιτέχνης, όταν καταφέρνεις μια απλή χαρτοπετσέτα να την κάνεις πίνακα ζωγραφικής!!!! Τα συννεφάκια σου είναι απίθανα και ας λες εσύ ότι δεν είναι πουπουλένια - βέβαια δεν είμαι και η Βιλλιώτη, αλλά εμένα μου αρέσουν!!! Αυτό που είναι λάθος σε αυτή την ανάρτηση είναι η ημερομηνία της εκδήλωσης που είναι 13-15 Μάρτη και η ενημέρωση πρέπει να γίνεται στο δικό μου e-mail και όχι της Δράσης!!!!! Πολλά φιλιά αγαπημένη μου φίλη και καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις.... α!!! ξέχασα και καλή ψήφο αύριο!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικακι μου ποσο χαιρομαι που μπορώ και καταφέρνω πράγματα που ουτε στον ύπνο μου φανταζόμουν πως θα τα καταφερνα και αυτό χάρη στην δική σας παροτρύνση και την ενθαρυνση με τα καλα σας λογια να είσαι ματια μου καλά και να περνας ακομα καλύτερα...σε ευχαριστω πάρα πολύ...φιλακιααααα!!!
      υ.γ. να δεις το μεηλ σου πλιζζζζζζ

      Διαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κυκλάμινο μου να είσαι καλα και να έχεις μια ομορφη μερα... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  11. τα χρυσα χερακια σου το εκανα το θαυμα τοuς!!!καλοταξιδοs!!
    irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με αθρίτιδα.. έ; να μην ξεχνιόμαστε Ιριδα μου σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου να έχεις μια όμορφη μέρα και συνεχίζουμε..... φιλάκιαααα!!!!

      Διαγραφή
  12. Ρουλίτσα μου έκανες θαύματα με τη φαντασία σου και μόνο !!! Και εμείς δηλαδή που δεν μπορούμε να ζωγραφίσουμε δεν έχουμε εναλλακτική ; Τι λες καλέ!!! Εβαλα στοχέρι ντεκουπαρισμένης κυρίας με το ζόρι τον αετό να κρατά!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Νικόλ μου εδώ τα κατάφερα εγώ.. με πατεντες... εεεεε όλο και κατι θα σκεφτομαστε αφου δεν ξερουμε και πολλα να κανουμε... θα περιμενω και την δική σου κυρια .. .. αργησα να απαντησω συνβαινουν διαφορα.. και με πήγαν πισω.. παλι...σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλα φιλη μου και να περνας ολο και καλυτερα... φιλακιαααα

      Διαγραφή
  13. Μπράβο Ρούλα μου!!!!!!!!!! Ο συνδυασμός του ντεκουπάζ με την ζωγραφική σου έφτιαξαν έναν πανέμορφο πίνακα για την Βέροια!!!!
    Καλή συνέχεια...και πολλά φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες Μαριαννα μου αν σου κατεβαινουν ιδεες αφου δεν ειμαι τοσο καλή ουτε στο ενα ουτε στο αλλο τα συνδιασα... και ειχα ενα αποτέλεσμα.. ας το πουμε καλο απο μακρυα .. οι επόμενοι αετοι .. ομως εχουν εκπληξεις..!!!! μια ομορφη μερα σου ευχωμαι να έχεις .. καποια γεγονοτα με κρατησαν μακρυα αυτες τις μερες θα επανελθω.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  14. Όμορφος ο πίνακάς σου αγαπητή μου Ρούλα μα πιο πολύ μετράει η ομορφιά της ψυχής σου που έκλεισες μέσα σ΄αυτόν.
    Να ευχηθώ να πάνε όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλέ μου φιλε... για τα ομορφα σου λογια να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα σου ευχωμαι...

      Διαγραφή
  15. Πανέμορφο έργο, γλαφυρό κείμενο.
    Εξαιρετική η πρωτοβουλία των χαρταετών.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι η ιδέα της φιλης μας.. της Μπέτυς ήταν καταπληκτικη και σαν μυνυμα.. παρα πολύ ομορφο... γι αυτό θα υλοποιήσουμε και εμεις την ιδέα της θα κανουμε αυτο που ξερουμε να κανουμε καλύτερα .. να είσαι καλα .. σε ευχαριστώ για την επίσκεψη..

      Διαγραφή
  16. Αχ βρε Ρουλίτσα μου, τίποτα δεν είναι δύσκολο για τα χεράκια σου.
    Πάντως σε άλλη ζωή θα ήσουν αετός σίγουρα.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι λες Ρενα μου; να είσαι από μια μερια να με βλέπεις θα γελάς... δεν μπορώ να κανω πολλα πραγματα πια φιλεναδα.. και αυτά που κανω με πατέντες.. μακαρι να μεναμε κοντα να με μαθενες .. μερικα από αυτά που ξέρεις.. εσύ.. .. να ξέρεις ποσο μου αρέσουν τα είμαι στα υψη... ουτε αετος να ήμουν... να έχεις μια όμορφη μερα φιλεναδα.. να μου φιλήσεις την Ευγενουλα..σε φιλώ και σενα να μην ζηλευεις......:) :)

      Διαγραφή
  17. Υπέροχο κείμενο Ρούλα μου και ο πίνακας που έφτιαξες είναι καταπληκτικός, πανέμορφος!!! Είμαι σίγουρη ότι έχεις πολύ περισσότερα ταλέντα απ'ότι νομίζεις αφού απέδωσες τόσο όμορφα τον ουρανό και τα παιδάκια με τους χαρταετούς!! Καλοτάξιδο, φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θαλεια μου σε ευχαριστώ πολύ για περισσότερα ταλεντα δεν ξερω.. αν έχω...αλλα προσπαθω.... και αυτό είναι χαρα για μενα οταν το κανω... και χαιρομαι που αρεσει και σε αλλους να είσαι καλα και να έχεις μια ομορφη μερα φιλη μου ... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  18. Εγω θα κλέψω σήμερα, γιατί απλά μ εκφράζει του Συριανολούκουμο
    ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!!!
    Ο,τι άλλο και να γράψω θάναι πολύ λίγο,για ο,τι έκανες απο το τίποτα
    ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ & ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα τι να πω με κανετε και ντρέπομαι με τοσα που λέτε αγαπες μου δεν νομίζω οτι τα αξιζω αλλα χαιρομαι που τα διαβάζω..οι προσπάθειες για αετους συνεχιζονται και από αλλους... να είσαι καλά μάτια μου και να περνας ακομα καλύτερα...σε ευχαριστω πολύ για εκει που με έχεις .. σε γλυκοφιλώ...

      Διαγραφή
  19. ..πανεμορφο εργο..χαρουμενη Κυριακη..ειναι τελοιο..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου... χαιρομαι που σου άρεσε... να είσαι καλα και να περνας ομορφα .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  20. Μπορώ να σχολιάσω το πέτρινο αριστούργημα στην οροφή της σελίδας σου;
    Δια χειρός Σμαραγδένιου φαντάζομαι ε;
    Μπράβο του!!!
    Όσο για τον πίνακά σου, καταθέτω τον θαυμασμό μου για τα υπέροχα χρώματα και τα σχέδια που σκάρωσες πάνω σ' ένα λευκό χαρτί.
    Καλά του πετάγματα Ρουλιώ μου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς δικο του δημιουργημα είναι .. ενα κομμάτι απο την μικρή αυλή μας..Κανελλάκι μου ....οσο για το μικρο πινακακι μου αν δεν βαλει το χερακι στο βαψιμο εκεινος.. δεν μπορώ να κανω τίποτα μονη μου.. οποτε κανονικα πρεπει να δίνω και σε εκεινον τα ευσημα .. και να μην παιρνω όλη την δόξα εγώ....:) :) σιγουρα στην επόμενη αναρτηση ..... θα παρει το αιμα του πίσω..
      :) :) σε ευχαριστώ για ενθαρυνση.. να έχεις μια ομορφη μερα.. και να εισαι καλά Κανελλακι μου... φιλώ σε...

      Διαγραφή
  21. Παλι "έγραψες" μάλον κατασκευασες ομ ορφιές! Καλότάξιδοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χι..Χι.. μου θύμισες Τετα μου τα εγγονια μου που μου λενε αυτην την λεξη.. αταν τους αρεσει κατι που κανω... σε ευχαριστω πολύ να είσαι καλα ... φιλη μου και να περνας όμορφα... φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  22. τωρα μολις καταλαβ οτι ειχες αλλαξει το μπλογκ και σε ξαναβαλα στα αγαπημενα ιστολογια
    τι ωραιες ζωγραφιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ασωτε...μην μου στεναχωριεσαι δεν υπαρχει λογος. Περναμε απο τα μπλοκ οποτε μπορουμε για να περασουμε καλά και να λεμε καμιά καλημερα..εδώ ειμαστε μια παρέα.. που ανταλάσουμε γνώμες , απόψεις, σκέψεις και ότι άλλο προκύψει..να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα φιλε μας...

      Διαγραφή
  23. αγαπημενο μου ζευγαρι.....απιθανο το εργο σας γιατι ανηκει κ στους δυο αλλα κυριως ανηκει στα παιδια....αλλο ενα εργο σας ανεβαινει στο ΒΟΡΡΑ....να απλωσει της αγαπη σας να μεταδωσει την θετικη σας ενεργεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Σοφακι μου και οι δύο βαλαμε το χερακι μας.. γιατί εκεινος το εβαψε... και εγω έκανα τα υπόλυπα.. ντεκουπαζ.. και ψιλοζωγραφική.. μακαρι να εκπληρώσουν τον στοχο τους όλοι οι αετοι που θα ανεβουν ψηλα στην Βέρροια να περνας φιλη μου ομορφα και να μου φιλήσεις τα κορίτσια σου σε ευχαριστώ πολύ ...πολλα φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  24. Υπέροχο Ρούλα μου!!!καταπληκτικό!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ευχαριστώ πολύ Δεσποινα μου να έχεις μια ομορφη μερα .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  25. Ρούλα μου ζωντάνεψες μαγικά ένα όνειρο !!! Το λιβάδι, τα σπιτάκια, ο ουρανός με τα περιπλανώμενα σύννεφα, οι αετοί που λικνίζονται από το αεράκι......Η θαυμάσια δημιουργία σου, κορνιζαρισμένη ταιριαστά από το Σμαραδένιο σου, συνοδευμένη από το τρυφερό σου κείμενο θα στείλει τη θετική σας ενέργεια στη Βέροια Να είστε καλά και οι δύο !!! Φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας χρειάζεται η θετική ενεργεια παντού Κλαυδία μου .. χαιρομαι που σου αρεσε...ειχα ιστρο εκεινη την ωρα.. και μου βγηκε σε δημιουργια εστω και με δυσκολία... η προσπαθεια έχει σημασια ..και ενα επιτρεπτό αποτελεσμα .. να σου πώ την αλήθεια .. εγω ξερω τα λαθη του αλλα δεν ξερω γιατι οι άλλοι δεν τα βλέπουν φιλη μου.. :) :) παντως χαιρομαι για τον σκοπό που θα εκπληρωσουν οι χαρταετοι της αγαπης να έχεις μια ομορφη μερα φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  26. Υπέροχος εγινε!!! τέλειο το λιβάδι...σε ταξιδευει πραγματικά ...κ με τους χαρταετούς μαζι .. ονειρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν και ολοκληρος ζωγραφισμενος Κωνσταντίνα μου θα ήταν ακομα πιό ομορφα αλλα είπαμε οτι μπορουμε ...κανουμε.. είμαστε σίγουρες οτι θα έχει επιτυχία η γιορτή της αγάπης στην Βέρροια και θα γεμίσει με χαρταετούς να είσαι καλα και να έχψεις μια όμορφη μερα..

      Διαγραφή
  27. Υπέροχος ο πίνακας που έφτιαξες Ρουλα μου. Τα χεράκια σας κάνουν θαύματα, να είστε καλά και πάντα δημιουργικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ήταν και ο καλός μου να κανει την προεργασία Κατερινα μου.. νομίζεις οτι θα έκανα και εγώ τίποτα; να είσαι καλα Κατερίνα μου... σε ευχαριστουμε πολύ να είσαι καλά φίλη μου...και να περνας ομορφα οτι και να κάνεις φιλακιααα..!!

      Διαγραφή
  28. Θαυμάζοντας αρχικά την απίθανη εικόνα της αυλής σας, ευχήθηκα να είσαστε γεροί και να την απολαμβάνετε! Υπέροχη!!!
    Για τα χρυσά χεράκια που έφτιαξαν την παραμυθένια εικόνα με τους χαρταετούς τι να πω; Συγχαρητήρια και καλοτάξιδη!!!

    Την αγάπη μου και πολλά φιλάκια, καλή εβδομάδα Ρουλίτσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη μου ..... κατάλαβες οτι και αυτό το κομματι της μικρής αυλής μας ειναι δικό του δημιούργημα...βέβαια να το πω οτι μου έβαψε και το κομματι του ξύλου που επανω εκανα εγώ τα δικα μου έ; σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια φιλη μου να είσαι καλά θα περάσω να τα πούμε... φιλακιαα

      Διαγραφή
  29. Καλές...πτήσεις Ρούλα!!!
    Το πρώτο σου πέταγμα έγινε με μεγάλη επιτυχία!!!
    Πολλά μπράβο για τον υπέροχο πίνακα σου!!!
    Οι χαρταετοί έδεσαν με το σκηνικό απόλυτα!!
    Καλή εβδομάδα σου εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα πολύ ωραία ευχή Αλεξάντρα μου σε ευχαριστώ πολύ οι χαρταετοι σαν εικονα σε παραπέμπουν σε ανοιχτους χωρους λιβαδια πεδιάδες.. και γαλαζιους ουρανους.. να είσαι καλα και να ειχεις μια ομορφη και χαμογελαστη μερα... φιλακιαα!!

      Διαγραφή
  30. Απαντήσεις
    1. Ααααα με κακομαθαίνετε ....πρέσβη μου ..χχχμμμμ Κική μου ήθελα να πω...οπως λέει και μια δαφήμιση ... να είσαι καλα φιλη μου σε ευχαριστώ πολύ να έχεις μια ομρφη μερα .. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  31. Και μετά λες πως δεν το έχεις με την ζωγραφική. Και αυτός ο πανέμορφος ουρανός με τους αετούς τι είναι; Καταπληκτικό έγινε!
    Φιλάκια Ρουλίτσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενη μου δεν το εχω λεμε...αφου μονο τον ουρανο εχω κανει και τους αετους με τα παιδακια.. όλο το πανεμορφο τοπίο ειναι ντεκουπάζ... και μαλιστα οχι και το καλύτερο.. δεν ξερω πως τα καταφερνω και οι μεγαλες επιφανεις μου ζαρώνουν... αν κανω μερικα μαθηματα.. παντως χαιρομαι που φαινεται ομορφο.... Ελενη μου έχω χαθει καποια γεγονοτα μου δεν μου αφήνουν χρονο να τα πουμε.. ελπίζω να τα καταφερω.. μολις μπορεσω .. σε ευχαριστώ πολύ φιλη μου να έχεις μια ομορφη μερα... φιλακιααααα

      Διαγραφή
  32. Απαντήσεις
    1. Σ ε ευχαριστώ πολύ Μαρία Ελενα μου να έχεις μια ομορφη μερα.. φιλακιαα..!!

      Διαγραφή
  33. Ρουλίτσα μου σήμερα ξεπέρασες τον εαυτό σου. Είναι υπέροχος ο πίνακας που έφτιαξες αλλά πιο υπέροχη είναι η σύλληψη του θέματος και η διαδικασία κατασκευής. Εύγε γλυκό μου Ρουλιώ!!! Τ'ομορφότερο χαρταετένιο πινακάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο περήφανη με κανεις με τα παινέματα σου κυρία δασκάλα μου.!!!!! σαν να κραταω τον ενδεικτικό μου και το δείχνω....:) :) .ειναι να μην σ αγαπάω;...τα καλα και συμφέροντα που λέμε......μην βλέπεις τι γράφω... για τα συμφέροντα ... το σ αγαπώ είναι αλήθεια....σε ευχαριστώ πολύ πολύ. να είστε καλα όλοι πια να έχεις μια ομορφη μερα .. και οχι μία μονο, πολλές.... φιλακιααααα Βιλλιωτάκι μου...

      Διαγραφή
  34. Τον λάτρεψα τον πίνακα!!!
    Τον κοιτάζω και γίνομαι πάλι παιδί που πετάει τον χαρταετό του...μαγικό στην κυριολεξία αυτό που έκανες Ρούλα μου!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είχα παθει και εγώ ,, ζηλεψα τα χρόνια που περασαν και ο χαρταετος σαν θεμα σε παραπεμπει ..στα παιδικα σου μπορεί να μην πεταγαμε χαρταετους .. σαν κοριτσακια γιατί αυτή ήταν δουλεια των αγοριών αλλα ολο και καποια καλουμπα θα πιαναμε για να δοκιμασουμε.. το πεταγμα ...τους χαιρόμασταν να τους βλέπουμε να πετανε στον ουρανό.......Μαρία μου ομορφο θέαμα που σου δινει μια αισιοδοξία και χαρα... μαγικό έχεις δικιο για το συναισθημα... να είσαι καλα φιλη μου και μακαρι να επιτυχουν τον σκοπο για τον οποιο φτιαχνονται την γιορτη της αγαπης στην βερροια.. φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  35. καλήμερα Ρουλά μου !!!
    Υπέροχος ο πινάκας σαν να είναι ζωγραφισμένα....
    μπραβο ....καλη εβδομαδα και φιλακια πολλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς φιλη μου ειπες την μαγική λεξη .. σαν ζωγραφισμενα.... ευτυχως που εχουν ενα καλό αποτέλεσμα τουλάχιστον.. Να είσαι καλα και να έχεις μια ομορφη μερα.. φιλακιααααα

      Διαγραφή
  36. Ρουλίτσα μου πολύ όμορφη είναι η συμμετοχή σου!!!
    Μπράβο!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλλα μου σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά .. και να περνας ακομα καλύτερα.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  37. Τι όμορφη δημιουργία, Ρούλα μου!!! Φέρνει στο ακέραιο την υπογραφή σου!!!
    Να'σαι πάντα καλά!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα αυτό με την υπογραφή πολύ μου άρεσε.. Πέπη μου χαιρομαι που σου αρεσε...καποτε θα μαθω να κανω και ζωγραφικη αλλα είναι η κορη μου εξαιρετικη αυτοδίδακτη ζωγραφος... και μαλλον πήρα απο εκείνη.. όμως εγώ κανω τις δικες μου τεχνικες μου ..τα συνδιαζω και το ντεκουπαζ της αρχάριας.. και την ζωγραφική επίσης.. :) :) να έχεις μια ομορφη μερα φιλη μου ... πολλα φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  38. Άλλο ένα υπέροχο δώρο ταξιδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση! Τα φιλιά μου Σμαράγδι :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι Πετρίνα μου στην σωστή κατεύθηνση κατευθείαν στην γιορτή της αγαπης στην Βερροια το ξερει τον δρομο ακομα και με κλειστα ματια θα πήγαινε... σε ευχαριστώ παρα πολύ να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  39. Απαντήσεις
    1. Το πιο ωραίο μπράβο που πήρα σε ευχαριστώ καρδιά μου.. φιλάκιααα!!!

      Διαγραφή
  40. Πω πωωω!! Δεν ξέρω τι λες εσύ Ρούλα μου για ζαρωματιές, εμένα πάντως μου φαίνεται προσεγμένο και άψογο!
    Μπράβο και καλοτάξιδος να είναι ο πίνακάς σου!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου σου φαίνεται ότι είναι όμορφος .. τοτε ειμαι σε καλό δρομο μονο να υπαρχει χαρτοπετσέτα και να μαθω να ζωγραφίζω..:) :) μακαρι να είναι ενα λιθαράκι στην γιορτή της αγάπης στην βέρροια... Ελλη μου να έχεις μικρή μου μια ομορφη μερα γεματη χαμογελα... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  41. Ο όμορφος πίνακας σου να είναι καλοτάξιδος !!!!! Εχει μέσα του αγάπη και μεράκι πολύ! Πετυχημένο το δέσιμο του ζωγραφισμένου ουρανού με την χαρτοπετσέτα -τοπίο!!! Μπράβο και στους δύο σας!!!! Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που το εγκρίνεις και εσύ Εφη μου που κανεις τόσα πράγματα τέλεια..!! νομίζω οτι ολες οι προσπαθειες που κανουμε όλες είναι γεματες αγαπη θα ταξιδέψουν και θα συναντηθούν όλες στην Βέρροια που θα γίναι η γιορτή της αγαπης.. οι χαρταετοί την καρδιας μας θα είναι εκεί... φιλακια πολλα φίλη μου.. και φιλακια στην Αλκηστη σας...να έχετε μια ομορφη μερα..

      Διαγραφή
  42. Και τα δέντρα είναι τέλεια και τα σύννεφα πουπουλένια αγαπημένη μου Ρουλίτσα!!! Είναι ολοδικά σου και ζωγραφισμένα με τεράστια αγάπη και αυτό φαίνεται!!! Καλοτάξιδο το έργο σου! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εσύ τα βλέπεις έτσι χαίρομαι αυτό θα πει πως μόνο εγώ βλέπω τα λαθη..χι.χι. αυτό ειναι καλό παντως ε Κική; και το σπουδαιότερο οπως λες οτι φτιαχνονται με αγαπη να συναντήσουν και τους άλλους που ήδη εχουν αρχίσει να πετανε κατα Βέρροια μεριά... να γιορτασουν όλι μαζι την γιορτή της αγαπης... να έχεις μια ομορφη μερα μικρή μου .. φιλάκιαααααα..!!

      Διαγραφή
  43. Δεν θα μπορούσα να μη δω την ομορφιά του αποτλέσματος, όμως τα λόγια της ψυχής σου είναι αυτά που με έκαναν να ταξιδέψω μαζί με τους χαρταετούς!
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ είμαι χαρουμενη που εστω και σε ενας ανθρωπος μπορεσε με τα λόγια μου να ταξιδεψει... να είσαι καλά και να έχεις ενα ομορφο μηνα ... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  44. Ρούλα μου τι όμορφα που τα συνδίασες και ο πίνακάς σου είναι τέλειος,καλοτάξιδος να είναι,μπράβο και στους δυό σας κάνετε θαύματα!!!πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξία μου αφου δεν ηξερα κατι αλλο να κανω σκεφτηκα να τα συνδιάσω καπως για να έχουν ενα αποτέλεσμα.. σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.. να έχεις ενα ομορφο μηνα... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  45. Με ξετρέλανε η ιδέα σου.............και είναι ο δικός σου χαρταετός. Μπράβο Ρουλιώ μας.......πάντα χρυσοχέρα. Καλή επιτυχία να έχει και αυτό το μπαζάρ.........
    Καλό σου βράδυ και καλό σου Σ/ΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι το καλύτερο που μπόρεσα να κανω.. Αννα μου... δεν τόχω ακομη καλά .. αλλα θα μαθω που θα πάει...!!! σε ευχαρσιστώ για τα καλά σου λόγια και που περνας και τα λεμε.. να έχεις ενα ομορφο ,μηνα... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  46. Τελευταία (ως συνήθως) ήρθα να πιάσω ατμόσφαιρα ουρανού και ανέμων... και ας λυσσομανάει έξω!
    Το αποτέλεσμα του "έργου" άψογο, αν και είμαι σίγουρη πως θα μπορούσες πολύ εύκολα να ζωγραφίσεις και μόνη σου, ένα παρόμοιο τοπίο!
    Καλό μήνα από αύριο!
    Πολλά Αφιλάκια και καλή επιτυχία στο bazar! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! αυτή η συνήθεια Μαγισσούλα μου .. την ιδια έχω και εγώ και σε καταλαβενω απόλυτα...δεν μας πειραζει όμως... έ;; πολύ χαιρομαι παντως που το ΄(έργο) το βλέπετε ομορφο.. μηπως να αλλαξω και εγώ να το βλέπω αλλιώς;; :) :) γιατί μια ντροπή με διακρίνει μπορω να πώ.. αν και κατα βαθος χαίρομαι πολύ που σου αρέσει... τι ψέματα θα λεμε;... η ζωγραφική φίλη μου θέλει χερι σταθερό και τα δικά μου δεν το χουν πιά..:) να έχεις έναν ομορφο μηνα και μια ακομα πιο όμορφη εβδομαδα... φιλάκιαααα..!!!

      Διαγραφή
  47. ΟΜορφο , καλή επιτυχία

    Καλησπέρα. Καλώς σε βρίσκω. Ελπίζω να είσαι καλά. Καλή χρονιά , με υγεία , αγάπη, ευτυχία, ωραίες και όμορφες στιγμές και ότι επιθυμείς και επιθυμούμε. Μου λείψατε πολύ πολύ . Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και πάλι εδώ ,μετά από τόσους μήνες. Φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το το Δελφινάκι μας..καλως όρισε ξανα κοντα μας... εδώ όλα καλά ελπίζω και τα δικά σου...και σε μας έλειψες... να έχεις ενα ομορφο μηνα .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή