Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΑΣΠΡΗ.... ΠΕΤΡΑ... ΞΕΞΑΣΠΡΗ......!!!!

Και απ τον ήλιο ξεξασπρότερη..προσπαθούσαμε  
να πούμε σωστά τον γλωσσοδέτη  όταν ήμασταν μικρά στο σχολείο...
Μην απορείτε για το τίτλο και τον γλωσσοδέτη..!! 
Τι σχέση έχουν μαζί μου;; 
Έχουν.. και πολύ μάλιστα...!!
Οι πέτρες.. εννοώ..  και η προσπάθεια ..όχι ο γλωσσοδέτης..!!
Λοιπόν..φέρτε μου πέτρες.. χι.χι. τώρα που πήρα φόρα ποιος με πιάνει..χι.χι.
Τις λίγες απόπειρες μου τις όχι και τόσο επιτυχημένες για το ντεκουπάζ τις ξέρετε..!
Βρέθηκαν στα χέρια τρεις τέσσερις Πετρούλες.. βρε δεν δοκιμάζω λέω να κάνω εδώ ντεκουπάζ;; 
Μου είχε δείξει επάνω στην πέτρα η Ρένα η Χριστοδούλου όταν είχε έρθει στην Κρήτη.. 
Έβαλα λοιπόν το μυαλό μου.. κλικ..κλικ.. να θυμηθεί.. και άρχισα να ντεκουπαρω τις Πετρούλες..!! μονο που ξεχασα να βγαλω φωτό πως ήταν πρίν.... μυαλό...έ;χι.χι.
Πανεύκολο κορίτσιααααα!!!απορώ γιατί σε άλλες επιφάνειες δεν τα καταφέρνω καλά.χι.χι
Μου έγιναν πολύ όμορφες..!!! μοναχή μου παινιέμαι χι.χι...αυτής της φόρεσα ένα καπελίνο...
πόσο χάρηκα για το αποτέλεσμα..!!!το μικρό ποτιστήρι ίσα που χώρεσε επάνω της.. 
 Μήπως πρέπει να ντεκουπάρω μόνο επάνω στην πέτρα;
  φέρτε μου πέτρες.. πολλές πέτρες..
 εν τάξει όχι και τόσες..χι.χι. !!!
Να έχετε αγαπημένοι μου φίλοι μια όμορφη και χαρούμενη εβδομάδα... και.... χαμογελάσετε δεν είναι δύσκολο..το χαμόγελο ομορφαίνει το πρόσωπο και την καρδιά...!!! 
     




79 σχόλια:

  1. Xaxaxaxaxa μην αφήσεις πέτρα επι πέτρας Ρουλιώ μου,να γίνεις μία τέλεια πετροντεκουπατζού!!! Είδες τι χαρά νοιώθεις οταν τα καταφέρνεις και ομορφαίνεις γύρω σου πράγματα που πριν δε τους έδινες καμιά σημασια;;;
    Οι πετρούλες σου έγιναν Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΕΣ!!! και επειδή έχω τη συγκεκριμένη χαρτοπετσέτα καταλαβαίνω με τι μεγέθη πέτρας έπαιξες. ΚαΙ γι αυτό άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ
    Φιλάκια πολλά κι αύριο με Υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα να μην αφήσω πέτρα αντεκουπάριστη...χι.χιχ. .Χαρά μου αλλά για να το κανω αυτό πρέπει πρωτα να τις βρώ... θα μου πεις διπλα στην θάλασσα θα εισαι δεν εχει;.. και όμως δεν έχει παντού.. και προπαντως στην δική μας παραλία... θα πάρω σβάρνα τις παραλίες..χι.χι. τωρα που πήρα το κολάι...μονο μα μην με κυνοιγίσουν που θα τις μαζέψω όλες..χι.χιχ. προοδεύω και παω ...θελω τον χρόνο μου .. αλλά δεν ξερω αν τον έχω..χι.χιχ. .. περιμενε επόμενη κίνηση...!!! χι.χι. φιλακιαααααα!!!!

      Διαγραφή
  2. Τι ομορφες που έγιναν !!
    Ειναι πολυ χαριτωμενες.
    Αστε, εχω παθει και εγω ξαφνικο κολλημα με το ντεκουπαζ και θελω να μαθω.
    Πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν Μαρια μου αυτό το ντεκουπαζ...!! ξερεις τι αποθυμενω έχω να το μαθω;; ευτυχως που μου έδειξαν απο την μια μερια η Ρένα η Χριστοδουλου και απο την άλλη η Ρένα η .. εργα χειρός..αλλα μεσα σε λιγη ωρα τι να καταλαβεις χι.χι. παντως οι πετρούλες γίνονται πολύ εκολα.. το λεω εγω τωρα που εμαθα .. πρωτα μου φαινόταν βουνό.... σιγουρα θα μαθεις πολύ γρήγορα.. θα δείς...φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο!!!!!! Έγιναν υπέροχες οι πετρούλες σου, πως να μην ενθουσιαστείς!! Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω ντεκουπάζ σε πέτρα αλλά θα το κάνω σίγουρα αφού λες ότι απλώνεται πιο εύκολα...ωραιότατα!! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις Κωνσταντίνα μου.. απλωνετε πολύ ωραια επανω στην πέτρα και εχει καλήτερα αποτελεματα.. επειδή εχω κανει πολύ λιγο ντεκουπαζ... και ειναι οι αρχικες μου προσπαθεις.. χαρηκα που μου πέτυχε..! χιχ.χ δοκίμασε το..!! φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια Ρουλάκι, είναι πανέμορφες !!!!
    Και τα θέματα είναι πολύ όμορφα και χαρούμενα !
    Καλή συνέχεια στο ντεκουπάζ, τώρα που πήρες το κολάι
    μην σταματάς !
    Φιλάαααακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω και εγώ οτι κάπως τα κατάφερα...Σοφια μου.. ειναι πολύ ομορφη απασχόληση οταν ΄εχει χρονο κανείς να δημιουργεί..τα πρώτα μου βήματα ειναι ακομα θα μαθω σιγά σιγα..φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  5. πανεμορφες!

    καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομαδα Ελλη μου αν και κοντευει να τελειώσει μεχρι να σου απαντήσω.. χι.χιχ. δεν πειραζει κάλιο αργά παρα ποτέ δεν λένε;; χαιρομαι που σου άρεσαν.. φιλακια..!!

      Διαγραφή
  6. Ρουλίτσα μου έγιναν πολύ ωραίες, μπράβο ταλαντούχο μου πλάσμα!!!

    Χαρούμενη και δημιουργική εβδομάδα, φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεεε τις ταλαιπώρησα λιγο στην αρχή αλλα τα καταφερα και ειμαι πολύ χαρούμενηηηηη χιχχ. σιγα το κατόρθωμα ..ουτε να νικουσα στους ολυμπιακούς!!! τελος παντων.. κατι έκανα..Μαιρούλα μου χιχ.χισε ευχαριστώ πολύ φιλακιααααααα!!!

      Διαγραφή
  7. Τέλειες!!!
    Καλημέρα Σμαραγδένια μου...
    Καλή εβδομάδα!!!
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννιώ μου να είσαι καλα σε ευχαριστω και μονο που το λες χαιρομαι.. το ντεκουπαζ.. δεν το ξερω πολύ καλά και κανω απόπειρες που και πού..χι.χιχ φιλακαααααα!!

      Διαγραφή
  8. Α τι όμορφες! Σιγά μη δεν μπορούσες! Κανόνισε να μη βρίσκουμε πέτρα στην παραλία...χαχα. Τουλάχιστον να τις ξαναβάζεις στη θέση τους...χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχε η δική μας παραλία πέτρες σίγουρα δεν θα ευρισκες πολλες Μαράκι μου...χι.χι. οπότε την γλυτώσανε που δεν υπαρχουν εδώ χι.χι. ααααα αυτό να τις ξαναβαζω στη θέση ντεκουπαρισμενες πολύ καλύ ιδέα για τις πέτρες ..χι.χι. για μενα δεν θα τόλεγα.. Μαράκι μου...τις δικες σου τις ζωγραφισμενες παντως τις εχω φυλαχτό..!!! αντε να τα πουνμε και απο κοντα.. ετοιμαζομαστε για εξω και εμεις απο την άλλη εβδομαδα.. φιλακιαααααααα!!!

      Διαγραφή
  9. την προηγούμενη βδομάδα έκανα την πρώτη μου απόπειρα ντεκουπάζ σε καμβά, έγινε πολύ καλό.. τώρα είδα τις πέτρες σου και ξεσηκώθηκα!
    φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα πρωτακι και εσύ Τζινα μου;..χιχ.χι. μαζί θα τις περνάμε τις τάξεις..!!! ωραια απασχόληση ειναι αν σου αφήνει χρόνο το πλέξιμο..χι.χχι.ας κανουμε τις προπάθειες μας.. και ας καμαρώνουμε που τα καταφέρνουμε στην αρχή.έ; εχουμε καιρό για βελτίωση... !!!!! χαλαρααααα!!!κανετο και στις πετρούλες να δείς τι ευκολα που γίνονται.. Τζινα μου... φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  10. Σε βλέπω να μην αφήνεις πέτρα για πέτρα, μια και είχες τόση επιτυχία με τις πρώτες !!!!
    Καλέ Ρούλα είναι πανέμορφες !!!!
    Συνέχισε με το ίδιο πάθος και περιμένουμε φωτογραφίες !!!!
    Φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να μου γινει συνήθεια και να αρχίσω να πετροντεκουπάρω;; Ράνια μου σιγουρα θα το ξανακανω γιατί τις είδαν οι ΄κορες.. και τα εγγονια.. και καταλαβενεις δουλειές που τις άνοιξα..χι.χι. οποτε να περιμενετε .. κι άλλη σοδιά.. χι.χι. φιλακιααααααα!!!!

      Διαγραφή
  11. Πέτρες θέλεις Ρούλα μου;;;; έλα κατά Μάνη μεριά και μάζεψε όσες θέλεις χα χα χα έχουμε μπόλικες!!!!Έγιναν υπέροχες και βλέπω ότι έχεις διαλέξει πολύ όμορφα θέματα!!!!Μπράβο σου φιλάκια και καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να έρθω λές Σοφακι μου;; κατα Μάνη έ;; χμμμ δελεαστικό μου ακούγεται.!!! και μου αρέσουν τα ταξίδιαααα!!!! πρέπει να παρω αμαπάριζα τις ακρογιαλιες.. για να βρω πλατιες και στρογγυλες... ευτυχως ειναι καλοκαιρακι.. και ειναι ευκολο να το κανω..χι.χι. να είσαι καλα Σοφακι μου .. φιλακιααααααα!!!!

      Διαγραφή
  12. ; Hτανε να μην ξεκινήσεις με το ντεκουπάζ.....τώρα άντε να συγκρατηθείς και οι πέτρες σου έγιναν τόσο όμορφες........καλή συνέχεια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που τις εγκρίνεις Κλαυδία μου.. τις πετρούλες μου η γνώμη σου με βοηθαει να γινω καλύτερη.. γιατί ξέρεις το αντικείμενο του ντεκουπάζ..καλύτερα..σε ευχαριστώ πολύ.. φιλακιαααααααα!!!

      Διαγραφή
  13. Ρούλα μου, καλώς σε βρίσκω και χαίρομαι πάρα πολύ!!!
    Ενθουσιάστηκα με τις υπέροχες πέτρες σου!!! Τόσο καλόγουστα θέματα!!!
    Συγχαρητήρια στα χρυσά σου χεράκια και στο λεπτό γούστο σου!!!
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τηνε... Μάγδα μου ..και εγώ χαρηκα που σε βρήκα με ταξίδεψες με τις φωτο σου.. τι ομορφες που ήταν!! πολύ πιο εκολο μου φαινεται να ντεκουπαρω πετρούλες.. απο άλλες επιφανειες ..ειναι επεηδή ακομα προσπαθώ να μαθω.. σε ευχαρσιστώ πολύ.. θα τα λεμε έ;; φιλάκιαααααα!!!

      Διαγραφή
  14. Πολύ χαριτωμένες έγιναν οι πετρούλες σου Ρούλα μου!! Καλή συνέχεια με το ντεκουπάζ! :) Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Βιβή μου.. η προσπάθεια μετράει λέμε...έ;; καποια στιγμή θα συνεχίσω.. φιλακιααααααα!!!! καλή κυριακή...

      Διαγραφή
  15. ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Νενα μου σε ευχαριστώ πολύ...είναι σχετοκα ευκολο επανω στην πετρα.. να το κανεις..!!! φιλάκιαααααααα!!

      Διαγραφή
  16. Ρουλάκι μου, υπέροχα στολίδια τις έκανες!!!
    Ξεχωρίζω αυτήν με το ποτιστήρι, μ' αρέσει ιδιαίτερα.
    Από πέτρες υπάρχουν μπόλικες, αν κρίνω κι απ' την θαυμάσια κατασκευή του συντριβανιού σας. Οπότε, όρεξη να'χεις ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κανω Κανελλάκι μου;; να αρχίσω να τις ξεκολαω και να τις ντεκουπαρω λές;; χι.χι.. μιλάμε για παραγωγή..χι.χιχ. σου αρεσε το ποτιστηρι;; διεύθηνση.. πάραυτα..περιμένω... δεν θα αφήσω πέτρα για πέτρα στις παραλίες.. χι.χι. τωρα που πήρα το κολάι..!!! Κανελλάκι μου φιλακιαααααααα!!!

      Διαγραφή
  17. χεχε όχι που δεν θα τα καταφέρεις!!!
    Την επόμενη θα πάρεις κι ένα σφουγγαράκι και θα ταμπονάρεις και λίγο χρωματάκι ολόγυρα ναι;. Να δεις τι ωραία που γίνονται τα δάχτυλα μετά ! Μετά δεν χρειάζομαι μανό στα νύχια! αχαχαχαχα!
    (Ρουλίτσα χτες που έπαιρνες δεν είχα χέρια ....ξέρεις ! Τα γνωστά !)
    Φιλάκια πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κανω με το σφουγαρακι αλλα αν είναι η χαρτοπετσετα ασπρη;; παλι κανουμε χρώμα γυρω γυρω;; ήθελα να φαινονται καθαρα τα μοτίβα..χι.χι. η ντεκοπατζού..χι.χιχ.... το ξερω για τις κυριακες μην σε νοιάζει..χι.χι. τι να κάνω πρωτα να ντεκουπαρω ή να πλεκω.. πες μου.. η πολυτεχνίτρα..χι.χι. φιλακιαααααα!!!!!!

      Διαγραφή
  18. τέλειες ! Τι να πω! Μόνο τον εαυτό σας δεν εχετε ντεκουπάρει χαχαχαχαχα
    ζηλευω! ουτε τα νυχια μου δεν ξερω να λιμάρω....
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ακόμα δεν άρχισα ... είναι να μην πάρω φόρα και ακομα είμαι στην αρχή... χι.χι.χ Νάσια μου... μου αρέσει να πειραματίζομαι οταν φτασω στην τελειότητα..χι..χι. !!! τοτε θα καβαλησω το καλαμι που εχω παρκαρει λιγο παρακατω..χι.χιχ...πέτρα για πέτρα δεν θα αφήσω... φιλακιααααααααααα!!!

      Διαγραφή
  19. Αν θυμάσαι σου είχα πει να πειραματιστείς σε πετρούλες και μετά σε μεγαλύτερα!!!!!!
    Είδες; μια χαρά τα κατάφερες!!!!
    Σε λίγο θα καταπιαστείς και με άλλα σίγουρα!!!!!
    Πολλά φιλιά!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό Ρενα μου άκουσα την συμβουλή σου..τις πετρούλες μια χαρά τις έφτιαξα.. χαρη σε σενα .. τα αλλα να δουμε πως θα τα καταφερω..χι.χι. τωρα που πήρα φορα!!!εεεεε ποιος μας πιανει..χι.χι. έχει και τα κόλπα του το ντεκουπάζ.... αν τα μαθω.. θα τα καταφερω λέω...φιλακιααααααα!!!!

      Διαγραφή
  20. Έργα τέχνης έγιναν οι πετρούλες σου....
    Τι πέφτει βέβαια στα δικά σου χέρια και δεν γίνεται έργο τέχνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε όχι και εργο τεχνης Φλώρα μου.. δυο πετρούλες ντεκουπαρησ..χι.χιχ. και δεν ήταν δύσκολο.. αλλα δεν ξερω γιατί σε άλλες επιφανειες είχα αποτυχία.. νομίζω θελει τρόπο.. δεν θέλει κόπο..χι.χι. σε ευχαριστώ πολύ... Φλώρα μου .. φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  21. Οι πέτρες σου μου αρέσουν πάρα πάρα πολύ!!
    Και φυσικά λατρεύω το χιούμορ σου...χαχα, ακόμα γελάω με το ΄φέρτε μου πέτρες, όχι και τόσες!!
    Να είσαι καλά Ρούλα μου!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ λατρεύω τις φωτογραφίες σου Μαρία μου.. εεεεε είπαμε να ντεκουπαρω αλλα να μην το παρακάνω κι όλας!! χι.χιχ. και να σου πώ και κατι να γελασεις την ωρα που σου απαντούσα στο σχόλιο της περασμενης μου αναρτησης εγραφες στην καινούργια.. σύμτωση έ;.. αργω να απαντησω στα σχόλια λόγο υποχρεώσεων αλλα δεν θα αφήσω αναπαντητο σχόλιο.. Μαρία μου.. φιλακιαααααααα!!!!

      Διαγραφή
  22. Συνέχισε απτόηττη, Ρουλάκι!! "Το'χεις" με το decoupage, οι πέτρες έγιναν πολύ όμορφες! Πωπω, και έχει πολλές πέτρες στις παραλίες της Κρήτης!!! χαχαχα!!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τις πέτρες τόχω.. Πεπη μου ο σκοπός είναι να μαθω και σε αλλες επιφάνειες να το κανω καλά .. γιατι δεν μου πετυχαινει δεν ξερω.. μαλλον μαθήματα θελω.. αλλα που θα μου παει;; θα το κατακτήσω .. το κύπελο..χι.χιχ. τι λέω Θέε μου.. αν δεν τα καταφερω.. θα παρω σβάρνα τις παραλίες..χιχ.χιχ. Πέπη μου φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  23. Και εμένα αυτή με το ποτιστήρι μου άρεσε ιδιαίτερα!
    Έχουμε το ίδιο γούστο με την Μαρία Κανελλάκη!χα,χα,χα,χα
    Τις φιλούρες μου και μην αφήσεις πέτρα για πέτρα.....αντεκουπάριστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι μου.... οπως είπα και στο Κανελλάκι μου ... περιμένω διευθνηση... μην το ξεχάσεις .. εν τάξει;;..φέρτε μου παραλίες..χι.χιχ. φιλάκιαααααααα!!!

      Διαγραφή
  24. Σιγά μην και δεν τις ομόρφαινες, όμως σε προειδοποιώ...Μην έρθεις κατά Σαλαμίνα μεριά γιατί ουαί και αλοίμονό σου χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαλαμίνα ακούω...Ελενη μου... χι.χι. αν δείς καμια τρελλη στις παραλίες να τρυγιρίζει .. για ρίξε μια ματιά.. μήπως σας λείπουν..οι πέτρες!! χι.χι. φιλακιαααααα πολλαααα ...

      Διαγραφή
  25. Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνα μου σε ευχαριστώ πολύ να έχεις μια όμορφη εβδομαδα..!! φιλακιαααααααα..!!

      Διαγραφή
  26. Παρα πολύ όμορφες Ρουλίτσα μου!
    Μπράβο σου!!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα μου χαιρομαι που σου άρεσε η πρωτη μου προσπαθεια... καλή εβδομαδα να έχεις.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  27. Μπράβο Ρουλίτσα!Το καλοκαιράκι είναι ό,τι πρέπει για χαλαρές κατασκευές με όρεξη και μεράκι!Έχεις κανένα τσούκο για ντεκουπάζ?Άμα είναι να σου φέρω!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν έρθετε για καφεδακι να το κρατας τον τσούκο..χι.χιχ. να δοκιμασω και εκει πανω...ντεκουπαζ.... γιατί τρομαρα μου μονο στις πέτρες επανω εγνε καλή η προσπαθεια .. στα αλλα χμμμμμ θα τα δείς οταν τα πούμε απο κοντα...θα ξαμοληθω στις παραλιες για πετρες.. τωρα... χι.χι θα τα πουμε... φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρουλα μου εχω καιρό που δεν μπαίνω στα μπλογκς τι ομορφιές βλέπω ,πολύ μου αρεσουν οι πετρουλες σου!!!
    ήθελα το μειλ σου μα δεν το βρίσκω, το τηλ σου δεν το εχω μόνο διεύθυνση, αν θες πάρε με στο σταθερό 77 199, για ευνοήτους λογους δεν βάζω κωδικό ελπίζω να μην σε βάζω σε κόπο να τον βρεις,περιμένω τηλ σου ευχαριστώ πολύ....
    χαχαχα ορθογραφικό λάθος η αιτία της διαγραφής του πρώτου σχόλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φούλη μου πολύ χάρηκα που τα ειπαμε... θα περιμενω τηλεφώνημα σου για καφεδάκι...χι.χι. θα χαρώ πολύ να τα πουμε απο κοντα.. φιλακιααααααααα!!!

      Διαγραφή
  30. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ και καλως ώρισες στο χώρο μου θα χαρώ να τα λέμε... να εχεις μια ομορφη εβδομαδα.. φιλάκααααα!!!

      Διαγραφή
  31. Ε τωρα ποιος σε πιανει Ρουλακι ειναι πολυ ομορφες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λες τίποτα Κατρίνα μου...φέρετε μου πέτρες...και φύγαμεεεεεεε....χι.χιχ. στο τελος να μην μας πάρουν με αυτές..χι.χι. με τις πέτρες ενννοώ....χι.χι. καλή και χαρούμενη εβδομαδα.. σου ευχωμαι Κατρίνα μου φιλάκιααααααα!!!

      Διαγραφή
  32. Τις έκανες υπέροχες !!! Διάλεξες και πολύ όμορφα μοτιβάκια και οι πετρούλες σου αναβαθμίστηκαν!!!Ευχομαι καλή επιτυχία στις επόμενες δουλειές σου!!! Οταν λες οτι δεν το πετυχαίνεις αλλού τι εννοείς... ισως σε βοηθήσω!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καμια αλλη επιφανεια δεν το πετυχαινω καλά .. Εφη μου τόσο όσο να είμαι ευχαριστημενη με το αποτελεσμα...χι.χιχ. και γι αυτό ενθουσιάστηκα με τις πετρες.. θα δουμε το καλοκαιρακι αν προσπαθήσω και κατι αλλο να ντεκουπαρω....το ξερω οτι θελει τρόπο και όχι κόπο... και θα τον βρώ...σιγα σιγα.. προς το παρόν ...χαλλλλαρα που λεμε..χι.χι σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου..για την προθυμία σου.. ολες μια αγκαλια είστε.. να είστε καλά..τι να πω.. με σκλαβώνετε..!!!!! μια όμορφη εβδομαδα να έχετε.. φιλακια στην Αλκηστη και σε σενα πολλαα

      Διαγραφή
  33. Τι όμορφες που τις έφτιαξες!!! Μου φαίνεται μας κοροϊδεύεις που λες ότι δεν ξέρεις να κάνεις decoupage!!! Σε λίγο σε βλέπω να δείχνεις και σε άλλες πώς να κάνουν decoupage!
    Φιλιά
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χι ..χιχ. νομίζεις οτι ξερω.. να ντεκουπάρω.. έ; είπαμε μονο σε πετρούλες...χι.χι. την ευκολία κοιτάζω.. απο εκεί ξεκιναμε.. και τα δύσκολα έρχονται.. Στέλλα μου.. φιλακιαααααα!!!!

      Διαγραφή
  34. Δεν ξέρω τι λες αλλά αφού οι πέτρες σου έγιναν τόσο όμορφες μπορείς σε κάθε επιφάνεια!
    Τώρα ζήλεψα και ψάχνω πέτρες........όχι αυτές της τελευταίας φώτο...ε;; Αυτές είναι για πετροπόλεμο! χαχαχα
    Μπράβο Ρούλα μου και πάντα δημιουργική
    Καλή εβδομάδα με χαμόγελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ζήλεια και εγώ την είχα ....διατί να το κρύψωμεν αλλωστε;;.. χι.χι..πριν αρχίσω με τις πέτρες... .. όχι δεν με πήραν με αυτές που ντεκουπάρησα ..χι.χι. .σε λίγο θα με κυνιγάνε...με τις τελευταίες χι.χι. χι.χι Αννούλα μου φιλακιαααααα!!!!

      Διαγραφή
  35. Πες μου τώρα ότι μπορείς να με......ντεκουπάρεις κι εμένα να τρελαθώ!! Αχαχαχα!! Υπέροχες λέμεεεεεεεε !! Φιλιά πολλά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετρίνα μου .....ποτέ δεν λέω ποτέ..χι.χιχ. ... προς το παρών βρίσκομαι στις πέτρες... παραπέρα δεν σου ταζω τι θα μπορώ να κανω.. για αυτό έχε τον νού σου..χι.χιχ. για καλο και για κακό για βγαλε καμια φωτοτυπία...χι.χι. απο παιδι και απο τρελλή όλα να τα περιμένεις..!!! ελα ...φιλακιαααααααα!!!

      Διαγραφή
  36. Ωχ! Σου έγραφα και εξαφανίστηκε το σχόλιο!!! Μπράβο Ρούλα μου, σου έλεγα...! Πολύ όμορφες έγιναν οι πέτρες σου!!!! Και πολύ ωραία μοτίβα διάλεξες, δεν τα έχω ξαναδεί!!!
    'Αντε λοιπόν, βάλε εμπρός και άρχισε να δοκιμάζεις και σε άλλες επιφάνειες. Θα δείς πως δεν είναι δύσκολο - όπου κολλάς, να ρωτάς- και είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα γεμίσει το σπίτι σου με δικά σου έργα ντεκουπάζ!!!
    Φιλάκια πολλά και καλό ξημέρωμα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εσύ Μαριάννα μου που είσαι η δακαλα του ντεκουπαζ... λες οτι ειναι καλές οι πετρούλςες μου.. καλα βαδίζω.. χι.χι. σε άλλες επιφάνειες θα προσπαθήσω .. μολις βρώ τον καιρό... σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου κορίτσι μου. και όλες όσες εδώ στην γειτονια μας.. προσφερονται να μου μαθουν.. ειμαι πολύ τυχερή που βρισκομαι αναμεσα σε τόσες δασκαλες του είδους... να έχειςς μια ομορφη εβδομαδα Μαριαννα μου φιλάκιαααααα..!!!

      Διαγραφή
  37. Σε βλέπω ολο το καλοκαίρι να μαζεύεις πέτρες ....χαχαχαχα είναι και καλή γυμναστική λένε ψαχνοντας για πετρουλες και κοχύλια στην παράλια....
    τέρμα τα αστεία ..έγιναν πολύ όμορφα οι πέτρες ..καλή συνεχεία Ρουλα περιμενω να δω και άλλες όμορφες πετρουλες ,,πολλα φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλή ιδεα ... το τερπλον μετα του ωφελίμου.. χι.χι. δεν το είχα σκεφτεί..χι.χι. αν δεις καμια στις παραλιες να σκύβει για πέτρες τοτε σιγουρα θα ειμαι εγώ.. χι.χι. φιλακιααααααα!!!!

      Διαγραφή
  38. Λέω κι εγώ που εξαφανίστηκαν όλα τα μεγάλα βότσαλα από τις παραλίες; χαχαχα!
    Πριν κάτι χρόνια, είχα μαζέψει κάτι παρόμοια βότσαλα και τα έδωσα στα παιδιά μου να τα ζωγραφίσουν και αυτό για να κρατούν τις πόρτες όταν είχε ρεύμα!
    Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα του ντεκουπάζ και χίλια μπράβο!

    ΑΦιλάκια και καλό Σ/Κ ελπίζω ηλιόλουστο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ εγώ τα μαζεψα Μαγισσούλα μου.. χι.χι. τι έτσι θα τα αφηνα;; αντεκουπάριστα;;
      βεβαια για να λεμε του στραβού την αλήθεια μου αρέσουν καλύτρεα τα ζωγραφιστά
      χι.χι. που θα πανε και αυτά;; νομίζεις οτι θα μου ξεφύγουν.;.. όοοοοχι χι.χι.
      αν θελει να το πιστεψεις και εγω τεοειες λπετρολες εχω στις πόρτες να μην μου τος κλεινει ο αέρας... εννοείτε οτι τωρα θα ντεκουριστουν και αυτές!!!!! χι.χι φέρτε μου πέτρες..!!!χι.χι. φιλακιααααααα καλοκαιριναααααα!!!

      Διαγραφή
  39. Δεν ξέρω για τα άλλα, με τις πέτρες όμως Ρουλα τα καταφέρνεις περίφημα στο ντεκουπάζ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποτυχημενες αποπειρες σε αλλα είδη.. σραφηκα στις πέτρες Κατερίνα μου και δεν με διεψευσαν.. χι.χι. αλλά δεν σταματάμε τις προσπάθειες και αλλου..!!! χι.χι.
      φιλάκιααααα... και καλή και ομορφη εβδομαδα να έχεις .. φιλακια και στην κορη σου..

      Διαγραφή